FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-2

Mutu îl desființează pe Zlatinski: "Îl felicit pe Contra că n-a avut nicio reacție, eu nu m-aș fi putut abține" Ce zice despre meciul cu Craiova și lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 23:30

Adrian Mutu a reacționat dur după remiza de la Severin dintre CS U Craiova și Dinamo, scor 2-2. Directorul general al "câinilor" l-a taxat pe Zlatinski pentru reacția pe care a avut-o. A vorbit și despre lupta la titlu.

"E dureros să primim gol în ultimul minut. Ăsta este fotbalul, nu avem ce să facem acum. S-a simțit o lipsă de experiență, probabil și o teamă. A fost o greșeală în lanț la acea fază. Avem câțiva jucători cu experiență care puteau probabil să țină mingea sus, dar asta este acum.

La locul 1 avem șanse tot mai mici. Contează foarte mult rezultatul de luni. Dacă bate Steaua cred că s-a terminat. Dacă bate Viitorul sperăm atât noi, cât și CFR. Ar fi frumos. Mi-aș dori un egal la acest meci, pentru că atât timp cât titlul e palpabil, e bine să încercăm. 

Îl felicit pe Cosmin că nu a avut nici o reacție. Eu cred că nu puteam să mă abțin dacă venea Zlatinski și făcea în fața mea ce a făcut în fața lui Cosmin. Vin jucători străini la noi în țară care se comportă foare urât. A pățit-o și Hagi, acum Cosmin, o altă legendă a fotbalului nostru. Aș vrea să-i văd pe oficialii Craiovei că-l sancționează pe Zlatinski.

El nici nu știe cine-i contra, n-a îmbrăcat vreun jambier pe unde s-a schimbat Contra, la cluburile la care a fost. Mai bine ne dădeau 3, ne închideau gura, ne trimiteau la culcare și gata, decât să ne egaleze în prelungiri.

Și eu cred că acestă echipă joacă într-un fel cu Steaua și Dinamo și în alt fel cu celelalte echipe. Îi felicit pe jucători pentru felul în care au jucat, cred că am dominat meciul de la un capăt la celălalt", a zis Adi Mutu la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
vasileschi
vasileschi  •  24 Aprilie 2017, 14:24

Tu chiar crezi ca, Zlatinschi a facut bine ce a facut ! parca a castigat LC nu a fost gol de 2-2 , bravo prietene lasa sa fim calcati in picioare de toti neaveniti , ia sa fi facut treaba asta vreon jucator roman in fata lui Stoicicov !!!!!!!!!!!

604751563021589
Tomas Orzan  •  23 Aprilie 2017, 12:38

Pai tu crezi ca Zlatinsky e vreuna din nevestele tale carora le invineteai ochii sau ospatarul ala pe care l-ai batut cu Beynour in spate? Ai grija sa nu-ti creasca ochii si sa schimbe in vineti, se poarta anul asta. Mai trage o liniuta si respira adanc, o sa vezi lucrurile altfel!

andy_2008
andy_2008  •  23 Aprilie 2017, 08:32

Are dreptate Mutu,e clar ca o echipa joaca in functie de valoarea adversarului sau mai exact de cat o lasa adversarul sa joace. Acum sa compari pe Steaua cu rapciugele de la Dinamo e deplasat,de aia si Craiova joaca probabil mai prost cu Steaua.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close