FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

"Mutu la Petrolul" a făcut înconjurul lumii » Ce-a scris presa străină despre revenirea atacantului în România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 13:34

Petrolul a dat o lovitură de marketing prin transferul lui Adrian Mutu. Ştirea că fostul atacant de la Chelsea, Juventus şi Fiorentina s-a întors în România unde va juca pentru "lupi" a făcut înconjurul lumii.

Site-ul oficial al UEFA notează: "După 14 ani în străinătate, Adrian Mutu revine în România. Atacantul a fost convins de Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, dar şi fost coleg şi bun prieten cu Mutu".

Spaniolii de la Mundo Deportivo trec în revistă ştirea cu atacantul: "Adrian Mutu a plecat de la Ajaccio pentru a juca la Petrolul, în ţara sa natală. Aici va fi antrenat de Cosmin Contra, prieten şi fost coleg cu atacantul la Dinamo şi la naţionala României".

"Mutu a decis să se despartă de Ajaccio şi să-şi continue cariera la Petrolul, în România", notează italienii de la La Stampa.

Site-ul insidefutbol.com scrie: "După despărţirea de Ajaccio, Mutu a sperat la o revenire la Fiorentina, a avut ceva propuneri din lumea arabă, dar a ajuns la Petrolul Ploieşti. Atacantul anunţase că speră să revină la Fiorentina în această iarnă, în condiţiile în care echipa italiană are doi atacanţi importanţi accidentaţi grav".

Francezii de la Le Figaro: "Românul Mutu, 34 de ani, a decis să-şi încheie cariera la Petrolul, în ţara natală".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
torque1981
torque1981  •  16 Ianuarie 2014, 13:47
Postat de pustiuxp pe 15 Ianuarie 2014, 16:00

E cu capul.

E oaie deghizata :)

mitroi2008
mitroi2008  •  15 Ianuarie 2014, 17:12

Probabil Dinamo i-a cerut sa participe la un trial!? Ei doar asa transfera jucatori!

pustiuxp
pustiuxp  •  15 Ianuarie 2014, 16:00
Postat de b75dan pe 15 Ianuarie 2014, 15:47

Tot comentand pe site-urile dedicate Petrolului,nu pot sa nu remarc ca exista un parazit retard,care in fiecare zi are aceiasi replica,acelasi comentariu de fiecare data!Nu te-ai plictisit?

E cu capul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează