FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Mutu, "mai iubit la Florenta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

Intervievat de "Corriere dello Sport", Adrian Mutu a afirmat ca "nici acasa, in Romania, nu simt o afectiune atit de mare pentru mine ca la Florenta". El a mai sustinut ca nu ar da Fiorentina pe nici o alta echipa, chiar si FC Barcelona, si vede Interul favorita la titlu. Amanunte pe www.ifotbal.ro

Partizan exclusa din UEFA
Partizan Belgrad a fost exclusa din Cupa UEFA si amendata cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor create de suporteri la meciul din primul tur preliminar, cu NK Zrinjski (Bosnia). Meciul, disputat pe 19 iulie, la Mostar, a fost intrerupt 10 minute in prima repriza, din cauza ciocnirilor dintre fani. La final, acestia s-au batut din nou, in afara stadionului. Bilant: 27 de politisti si 9 suporteri raniti.

L-a tras de "oua"
Mijlocasul lui Bayern, Marc van Bommel, ar putea fi suspendat in urma unui gest nesportiv comis in meciul din Cupa Ligii cu Suttgart (2-0). Intr-o fotografie facuta de cotidianul Bild, olandezul a fost surprins cind il stringea de testicule pe fundasul lui VfB, Meira, chiar in fata arbitrului (foto)! "A fost o timpenie din partea lui Marc", s-a scandalizat inclusiv managerul lui Bayern, Uli Honess.

Triumf insingerat in Irak
Bucuria fanilor irakieni produsa de calificarea "nationalei" in finala Cupei Asiei, o premiera, a fost curmata brusc. In timp ce ei celebrau eliminarea sud-coreenilor pe strazile capitalei Bagdad, doua masini-capcana au explodat in mijlocul lor. In dublul atentat au murit circa 50 de suporteri.

Atletico l-a luat pe Simao Sabrosa
Rivala a Gloriei Bistrita in turul 3 al Cupei Intertoto, Atletico si-a continuat intensa campanie de intarire prin aducerea lui Simao Sabrosa. In schimbul acestuia, Benfica a primit 20 de milioane de euro. Atacantul lusitan a semnat pe 5 ani, salariu stagional de 4,5 milioane de euro. Atletico va acoperi o parte din suma din vinzarea bulgarului Martin Petrov la Manchester City cu 7 milioane de euro. Detalii pe www.ifotbal.ro.

MERCATO
- sAHTIOR a depus plingere la FIFA contra lui Matuzalem, care a rupt unilateral contractul cu trupa lui Lucescu pentru a semna cu Zaragoza. "Minerii" cer o despagubire de 25 de milioane de euro.
- REAL Madrid l-a adus de la Hertha Berlin pe fundasul Christopher Schorch, de 18 ani. Tranzactia a costat 600.000 de euro.
- CASSANO, in dizgratie la Real, ar putea trece la Inter, intr-un schimb cu Solari. Ambele parti vad afacerea "realizabila".
- DECO ramine la FC Barcelona. Anuntul l-a facut antrenorul Frank Rijkaard dupa ce mijlocasul portughez a fost cautat de Milan, Inter, Chelsea si Newcastle. Refuzati, "rossonerii" se gindesc la Motta (Barca) ori Emerson (Real).
- CHELSEA a marit pretul pentru Robben. Olandezul, obiectiv prioritar al Realului, costa acum 35 de milioane de euro, cu 10 peste pretul initial.
- ANELKA e dorit de Manchester United, in cazul esuarii transferului lui Tevez. Atacantul francez, cotat la 15 milioane de euro, a intrat si in atentia lui Villarreal. Daca il va pierde pe Tevez, West Ham cere in loc tot un argentinian, Marcelo Gallardo (River Plate).
- JUVENTUS l-a vindut la Besiktas pe fundasul Legrottaglie, cu 2,2 milioane de euro. Jucatorul de 30 de ani a semnat pe 3 sezoane, 1,6 milioane de euro salariu stagional.
- BAYERN il vrea pe Materazzi. Pentru fundasul central al Interului, bavarezii ar da 7,5 milioane de euro.
- SANTA Cruz e pe picior de plecare. Nemaidorit la Bayern, atacantul paraguayan e vizat de Manchester City, Blackburn, FC Porto si Espanol. El costa circa 5 milioane de euro.
- LYON l-a ratat pe Rothen. Mijlocasul francez si-a prelungit contractul cu PSG pina in 2011.
- KLUIVERT a refuzat-o pe Sheffield Wednesday, din liga secunda engleza. "E un club prea mic pentru mine", a zis atacantul olandez de 31 de ani, liber dupa separarea de PSV.
- CAPELLO a decis sa ia un an de pauza. In acest timp va fi comentator TV, semnind cu postul national italian RAI. In schimb, ex-selectionerul italian Marcello Lippi va lucra la Sky Italia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează