LIGA 1  ·  POLI TIMIȘOARA - FC VOLUNTARI 2-3

Mutu, săgeți către Niculescu după a doua victorie la Voluntari: "Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață"

Vineri, 04 Mai 2018, 20:16

Adrian Mutu, 39 de ani, a vorbit despre primele lucruri pe care le-a făcut la FC Voluntari ca antrenor. Echipa sa s-a impus astăzi pe terenul lui Poli Timișoara, scor 3-2. (Detalii AICI!)

"Totul ține de atitudinea și mentalitatea băieților. Eu lucrez la mentalitatea jucătorilor pentru că vreau agresivitate. Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață. Azi am dat niște goluri după faze pe care le-am lucrat la antrenament. Plecările acelea în adâncime nu au fost întâmplătoare.

Mă nemulțumește doar relaxarea după eliminarea lui Șeroni. Mă așteptam ca atunci echipa să devină și mai rea exact așa cum vreau eu. Ne-am grăbit în anumite momente", a declarat Mutu la TV Telekom Sport.

  • Mutu l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu pe banca Voluntariului pe 14 aprilie.

"Sună frumos că acum suntem adversari ca antrenori eu și Rică. Îmi pare rău că l-am învins, dar i-am urat baftă în continuare. Am vorbit cu el după meci. Dacă băieții de la Poli îl vor asculta sigur se vor salva. E un antrenor de viitor"
Adrian Mutu, antrenor Voluntari

CLASAMENT

clipboard01Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (7)

Daniel Irimescu  •  05 Mai 2018, 01:13
Postat de cpt.ahab pe 04 Mai 2018, 21:44

Voluntariul este genul de echipă care nu poate fi ținută prea multă vreme în priză. Asta pentru că e Voluntari. O echipă ajunsă accidental în prima ligă, o echipă la care performanța nu reprezintă o prioritate și o echipă cu o mână de suporteri. Echipa ideală pentru fanfaronul și filfizonul tupeist Mutu!

Asa e . Tribunele sunt intesate la Robu Timisoara !

sibelius  •  04 Mai 2018, 23:15
Postat de raj.kapoor pe 04 Mai 2018, 20:43

Că bine zici ! Stai să mai treacă un pic timpul, oricum echipa merge din inerţie după învăţăturile fostului antrenor, apoi vedem ce mare sculă de "trainer" e mister "prăfuleţ"!

Echipa mergea din inertie spre liga a II-a...ca nu le-ar fi dus nimeni dorul e alta poveste.

Dinu Androniuc  •  04 Mai 2018, 22:52

Mai Cocaina Mutu....Defpat si idiotii astia care scriu on line,auzi tu la *** astia....trimite sageti....Pe cine draku mai intereseaza fotbalul din Romania,pe cine draku intereseaza *** astea de echipe....Ce sa faci Mutule,daca ai tras pe nas,ai ajuns la Voluntari.....ce penibil...si formatia si cocaina Mutu....Norocul tau ca esti in romania,***,ai bani sa poti avea si tu o casa la Voluntari....Ce penibil ai ajuns....!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1