FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

N-au uitat de unde au plecat » Cum s-au mobilizat Reghe şi Adi Popa înaintea returului cu Ajax

Captură DolceSport
Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 12:29

Laurenţiu Reghecampf şi Adi Popa au luat o pauză de la pregătirile pentru returul cu Ajax.

Cei doi au fost ieri la partida amicală a fostei lor echipe, Concordia Chiajna, cu Unirea Slobozia, scor 3-0. Dacă tehnicianul Stelei a plecat înainte de finalul partidei, mijlocaşul a rămas să discute cu foştii colegi, dar şi cu Ilie Stan, pe care l-a avut antrenor la gruparea din Ilfov.

Ilie Stan i-a amintit lui Adi Popa de ocazia pe care a avut-o pe Amsterdam ArenA cu Ajax, cînd a lovit bara transversală: "Dacă dădeai gol atunci, era altceva".

Returul dintre Steaua şi Ajax va avea loc joia viitoare, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vvalyy
vvalyy  •  17 Februarie 2013, 14:25

daca intra in poarta la centrarea-sut era golul sapt in europa :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close