FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PETROLUL 5-0

Nae Constantin, OUT de la Petrolul! Și-a anunțat plecarea după umilința de la Botoșani: „E momentul să mă opresc!”

Nae Constantin / Sursă foto: Ionuț Tăbultoc +39   FOTO
Nae Constantin / Sursă foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 19:19 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 19:46

Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a anunțat, la scurt timp după umilința suferită de „găzari” în deplasare cu FC Botoșani, scor 0-5, că a luat decizia de a părăsi echipa. „Lupii galbeni” sunt în genunchi în 2023: trei înfrângeri din tot atâtea meciuri, bilanț care l-a făcut pe tehnician să recurgă la o decizie drastică. 

Antrenorul care a readus Petrolul pe prima scenă a avut un discurs categoric în interviul oferit după finalul partidei de la Botoșani. Fără să mai atingă detalii tehnico-tactice despre meci, așa cum se întâmplă în mod obișnuit, Nae Constantin a intrat direct în subiectul plecării sale de la Ploiești, decizie ce pare irevocabilă în acest moment. 

FC Botoșani - Petrolul Ploiești 5-0 » Tiki-taka în Moldova! Trupa lui Stoican îi spulberă pe „găzari” și defilează în 2023: imagini din vestiar, după meci
FC Botoșani - Petrolul 5-0
FC Botoșani - Petrolul Ploiești 5-0 » Tiki-taka în Moldova! Trupa lui Stoican îi spulberă pe „găzari” și defilează în 2023: imagini din vestiar, după meci

Nae Constantin și-a anunțat demisia după umilința de la Botoșani: „E momentul să mă opresc!”

„O umilință! E etapa umilințelor. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Sunt direct răspunzător de tot ce s-a întâmplat. Cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul. Am făcut tot ce a depins de mine, dar simt că nu mai pot. Am vorbit și cu conducerea în minutele de după meci, cred că a venit timpul să mă opresc. Pentru mine, cred că e finalul!

Cred că altcineva ar putea să ducă mai departe munca mea de un an și jumătate. Eu simt că nu mai pot să duc această muncă mai departe”,  a spus Nae Constantin, la Orange Sport. 

În vârstă de 49 de ani, Nae Constantin a fost instalat la Petrolul în vara lui 2021, după ce antranase în prealabil la Filiași și Comuna Recea. Un an mai târziu, a reușit să-i readucă pe „găzari” în Liga 1 după ani în șir de așteptare amară.

Petrolul, încotro? 

În cazul în care decizia sa rămâne cea anunțată luni seara, Petrolul rămâne fără antrenor într-un moment critic. „Găzarii” au trei înfrângeri în noul an și au ajuns pe locul 8, după ce fuseseră etape în șir printre primele șase echipe din campionat. Mai mult, gruparea din Ploiești se confruntă și cu o situație financiară delicată, iar viitorul echipei stă, momentan, sub semnul incertitudinii.

9 victorii, trei egaluri și 12 înfrângeri contabilizeză Petrolul în actuala stagiune, golaveraj 22-32

Conflictul cu Gabi Tamaș a marcat mandatul lui Nae Constantin la Petrolul

O înregistrare în care Gabi Tamaș, plecat între timp de la Petrolul, înjură birjărește suporterii echipei din Ploiești a apărut în presă pe 12 octombrie, chiar în ziua în care fotbalistul a semnat rezilierea cu formația de pe „Ilie Oană”.

Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului, a recunoscut pe 13 octombrie, într-o conferință de presă, că el a fost cel care l-a înregistrat pe Tamaș în timp ce înjura suporterii echipei, dar a susținut că el le-a trimis înregistrarea doar liderilor galeriilor: „Mai departe, cum a ajuns în online, nu știu. Eu am dat-o doar galeriilor”.

VIDEO Așa s-a marcat cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă! Acțiune-fulger în secunda 54

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO FC Botoșani - Petrolul Ploiești 5-0 » Tiki-taka în Moldova! Trupa lui Stoican îi spulberă pe „găzari” și defilează în 2023

Așa s-a marcat cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă! Acțiune-fulger în secunda 54

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
inshallah
inshallah  •  07 Februarie 2023, 15:26

Respect, Nae. Caracter

opinez
opinez  •  06 Februarie 2023, 22:27

Curaj Nae! Nu faci parte din sistem si se vede. Te-au tinut in umbra cand ai avut rezultate, ***. Din pacate in Romania de azi caracterele ca tine nu reusesc. Valorile sunt Poe, Croitoru, Tamas, ecourile de pe banca FCSB...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  06 Februarie 2023, 21:57
Postat de johny2003 pe 06 Februarie 2023, 21:22

Iar Grozavu, nu mai face Grozavii...

N-ar fi rău să insiste Mutu pentru el și să ajungă la ți. :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează