FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nae Manea relatează un moment incredibil din istoria duelurilor Rapid - Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 10:11

Nicolae Manea, fostul jucător al Rapidului, a povestit un moment inedit din istoria confruntărilor sale cu Steaua. În sezonul 1974/1075, actualul antrenor al Gloriei Bistriţa a fost ameninţat cu închisoarea dacă se va prezenta la un duel cu echipa din Ghencea!

"Aveam 18 ani şi la un control medical mi s-a descoperit că sînt bolnav de hepatită. Am fost oprit de la efort şi un an de zile n-am mai jucat pentru Rapid. Înaintea semifinalei de Cupă cu Steaua, din 1975, Armata mi-a descoperit însă acea foaie medicală şi m-a internat forţat, ca să nu joc. Un general m-a ameninţat că dacă fug din spital mă trimite la Tribunalul Militar şi fac puşcărie. Fosta iubită, actuala soţie, m-a aşteptat cu un Taxi la Gara de Nord, am sărit gardul în pijamale şi halat şi am fugit la stadion.

Se juca pe «23 August» şi miliţienii de la pază nu voiau să mă lase să intru. Ziceau că sînt scăpat de la nebuni cînd m-au văzut îmbrăcat aşa. Pînă la urmă am ajuns la vestiare, am jucat şi eu am transformat penalty-ul prin care am eliminat-o pe Steaua. Am jucat apoi finala cu Craiova pe care am cîştigat-o cu golurile mele şi am fugit la mare. Au venit cei de la Armată şi m-au încorporat de pe plajă", a spus Nicolae Manea, conform click.ro.

Rapid şi Steaua se vor întîlni duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (231)
supercampionii
supercampionii  •  09 Aprilie 2013, 23:55

Articolul e o MINCIUNA . Manea a uitat ca e nascut in "54 si ca avea 21 de ani in 1975 anul pretinsei intamplari. Armata nu te mai incorpora daca aveai sau ai avut hepatita si nu te interna cu forta, ca doar nu erai detinut. MANEA E FRUSTRAT ,ca a aajuns si el la STEAUA dar l-au tinut mai putin de un sejava:submit_formular_comentarii()zon> A jucat si el in '80-'81 vreo 9 meciuri pana s-au convins de valorea lu si l-au trimis inapoi la Rapid. Pentrui el si toti frustratii care sunt campioni la Flegme si la alte indeletniciri educative si de buna crestere "strugurii sunt acrii " daca nu ajungi la ei. Asa ca isi aroga si ei diverse merite sofistice , fara legatura cu perfo

costinitulescu
costinitulescu  •  09 Aprilie 2013, 22:44

Doamne atata inventivitate

vasyfin
vasyfin  •  09 Aprilie 2013, 21:30
Postat de simohayha pe 09 Aprilie 2013, 10:43

Stai sa-ti zic si eu una, poate iti anuleaza preinfarctul asta."Intr-o partida istorica, Poli TM a indraznit sa castige la Timisoara in fata lui Dinamo. Erezia a fost pedepsita cumplit. Emerich Dembrovschi, antrenorul timisorenilor, a fost avertizat chiar in timpul pauzei ca, in cazul in care castiga, Poli poate fi sigura de retrogradare. Poli a castigat si intr-un final vicios de sezon a retrogradat. Meciurile au fost trucate, jucatorii santajati cu dosarul sau amenintati cu incorporarea la batalionul disciplinar, arbitri cumparati. Toate aceste nelegiuiri au fost comise de oameni in carne, oase si grade. Ei au lasat urme scrise ce pot fi regasite in arhive. "

DAAA pai ista e adevaru,,dinamo PCR steaua PCR

Vezi toate comentariile (231)
Comentează