FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Napoli demis de la Astra! Costel Lazăr interimar

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Nicolo Napoli a fost dat afară de gruparea ploieşteană, după ce sîmbătă a părăsit echipa şi a plecat în Italia.

"Deocamdată interimatul va fi asigurat de mine, apoi vom vedea care sînt soluţiile. Avem deja o listă de 6-7 antrenori. Am vorbit acum cu Napoli şi l-am anunţat de decizia noastră, i-am spus spus să rămînă acolo. Noi considerăm că este o despărţire amiabilă", a comentat directorul executiv Costel Lazăr.

 Napoli, care îşi încheia constractul cu Astra pe 15 mai, şi-a luat deja tot staff-ul tehnic. Antrenamentul din această seară va fi condus de Costel Lazăr.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
hamas
hamas  •  19 Aprilie 2010, 22:03

IMI PARE BINE, Ne duceai usor usor in B, oare ce-ai vazut la Gussev knd ai zis DA, merita la Astra, oare de ce nu joaca vadrariu titular? toata lumea vede k-i mai bun Vadrariu decat Stan , chiar si Carrando decat Gussev, Mai bine ca ai plecat

hamas
hamas  •  19 Aprilie 2010, 22:01

mie-mi pare bine, de 6 etape nu mai castigam, ce poate fi mai rau fara Napoli? ce c.. a facut Napoli in ultimele 6 etape? de ce il baga pe Gussev in loc sa-l lase pe carrando sa joace? de ce il baga pe stan si nu-l lasa pe vadrariu? astristii adevarati si-au dat deja seama k antrenoru asta ne ducea usor usor in b

catalin777
catalin777  •  19 Aprilie 2010, 18:04

Pacat, un mare antrenor sper sa se intoarca intr-o zi la Craiova. Astra este o echipa frumoasa si nu merita asta .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează