FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, MÎINE, 20:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcis Răducan: "Sperăm să îi cîştigăm pe suporteri încă din startul partidei cu Rapid"

Conducerea Stelei speră ca suporterii
Conducerea Stelei speră ca suporterii "roş-albaştrii" să creeze o atmosferă sufocantă pentru rapidişti

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 17:51

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a prefaţat jocul cu Rapid de mîine seară (20:00, Dolce Sport, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO).

"Poate să fie un uşor avantaj pentru Rapid faptul că a mai jucat două meciuri pe noua arenă, noi abia în această seară vom intra prima oară pe el, vom face antrenamentul oficial. Va trebui să ne obişnuim cu acest stadion, cel puţin pînă la o eventuală reîntoarcere în Ghencea. Ne-am descurcat bine peste tot în meciurile de pe teren propriu pentru că am avut mereu suporterii alături. Mă bucur foarte mult că se vînd biletele, orice avantaj contează.

Nu ne stă bine cînd Rapidul este în faţă, dar asta este situaţia. Venim după o înfrîngere în Europa League, sperăm să îi cîştigăm pe suporteri încă din startul partidei, avem nevoie de suportul lor. Ne gîndim cu toţii la titlu, dar momentan noi nu sîntem în lupta pentru campionat", a spus Narcis Răducan la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
tonimirea
tonimirea  •  23 Octombrie 2011, 21:21

Sa joace Gigi in deschidere prezentand o dresura de oi. Apoi Copos sa prezinte un numar de prestigidator : Cum dispar banii din conturile Rapidului ? sau Farmecul vietii la batranete?

orre
orre  •  23 Octombrie 2011, 20:25
Postat de ionion14 pe 23 Octombrie 2011, 19:27

Fac apel la toti jurnalistii acestui site penibil, sa puna mana pe gramtica limbii romane!! Orice articol este penibil din punct de vedere al limbii romane. Faptul ca nu stiu cum se scrie sunt (nu sÎnt), si cuvintele care contin Â, si nu Î in mijlocul lor, denota marea lor...... . De dragul diversitaii, cititi o carte, "ziaristilor"

si bine spui, vai de capul nostru ce "formatori de opinie avem" .

orre
orre  •  23 Octombrie 2011, 20:23

care suporteiri Narcis? spre binele fotbalului romanesc, in timp ce mafiotii sefi incep sa fie clatinati (abia astept sa-i clatin si pe clanul becali+pitula) voi dormiti in paturi matrimoniale sau paturi suprapuse, va plimbati cu cortul (lucru normal la rromani).

Vezi toate comentariile (10)
Comentează