FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA UEFA / ELFSBORG - DINAMO ( IN TUR 1-2), JOI, ORA 20:00, PRIMA TV / STIREA 39

"Ne calificam"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Dinamovistii sint optimisti si spun ca vor intoarce scorul negativ de la Bucuresti. "Pornim de la 1-2, iar in 90 de minute, cel putin, trebuie sa marcam macar doua goluri pentru a spera la calificarea in grupele Cupei UEFA. E greu, dar nu e imposibil, ne putem califica", au sustinut ieri elevii lui Walter Zenga. Au iesit pentru o ora si jumatate ca sa se plimbe, sa se relaxeze in centrul orasului. Localnicii nu pareau sa le dea vreo atentie, nestiind cine sint baietii imbracati in treninguri rosii. Doar citiva au intors privirile dupa Zenga, recunoscindu-l pe fostul mare portar al Interului din Milano.

"Va trebui sa presam permanent, cel putin pina ne indeplinim obiectivul. Sa marcam doua goluri si asta daca s-ar putea din prima ora de joc. Pe de alta parte, nu trebuie sa le mai dam spatii de manevra, sa nu-i lasam sa conduca meciul", sint de parere fotbalistii.

"De orgoliu"

Terenul sintetic pe care se va disputa intilnirea nu-i sperie pe dinamovisti, desi ieri, inainte de a-l vedea, "ciinii" erau curiosi sa afle de la ziaristi cum se prezinta. "Cum e? E tare? Iarba e inalta? Cam cum aluneca mingea?", citeva din intrebarile jucatorilor. "O sa fie ceva special, dar acum trebuie sa facem tot posibilul sa ne calificam. E vorba, in primul rind, de numele lui Dinamo, al nostru. E vorba de orgoliu! Am fi pregatiti sa ducem meciul si in prelungiri", au sustinut ros-albii.
colegi in Suedia, pentru a le face galerie,

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează