FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Neaga: "21 de puncte în 7 etape"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Revenit din exilul la echipa a doua, Adrian Neaga anunţă obiectivul Stelei pentru ultimele 7 etape

- Adrian, de acum Steaua depinde doar de propriile rezultate. Mai puteţi pierde titlul?

- Pînă acum ne rugam ca adversarii CFR-ului să îi împiedice pe clujeni. Acum totul ţine de noi. Sîntem mai concentraţi pe final de sezon, pentru că ne batem an de an la titlu şi ne-am obişnuit. Nu vom obosi pînă vine vacanţa. Vrem să cîştigăm toate meciurile rămase.

- E mai mare presiunea acum?
- Presiunea e o motivaţie în plus, mai ales că am ajuns în frunte. În plus, noi tratăm cu seriozitate toate meciurile şi, pe deasupra, cînd joci la Steaua, eşti obişnuit cu presiunea. Alţii nu prea sînt, după cum se vede. Încă nu ne vedem campioni.

- Care e secretul revenirii tale?
- Am fost susţinut de familie şi prieteni. Asta a contat cel mai mult. A fost o perioadă grea, care sper să nu se mai repete. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit.

1 gol a marcat Neaga în actualul campionat în cele 19 meciuri în care s-a aflat pe teren

5,69 e media lui Rică realizată pe baza notelor gsp, în spatele lui aflîndu-se doar doi jucători: Vali Badea şi Surdu

Golanski da, Neşu nu
Fundaşul polonez s-a pregătit normal ieri sub comanda lui Lăcătuş şi va fi titular mîine, cu Gloria. El a acuzat probleme musculare în finalul partidei cu Dacia Mioveni, cînd a şi fost înlocuit de Nicoliţă, însă a fost refăcut şi este apt sută la sută. În schimb, Neşu nu s-a antrenat ieri şi nu va face parte din lotul de 18 jucători cu care "Fiara" va aborda meciul cu Bistriţa.

Suspină după Karamian
Gigi Becali a spus că regretă faptul că în pauza de iarnă nu l-a transferat pe Artiom Karamian, de la Poli Timişoara. "Eu sînt sincer, acum îmi pare rău că nu l-am adus. El avea un salariu de peste 300.000 de dolari şi destabilizam vestiarul dacă îl aduceam, eu nu vreau să am la echipă diferenţe mari între salarii, aşa cum au făcut cei de la Dinamo. Poate că şi asta e o cauză a haosului de acolo", a spus Becali la Fanatik Show.

"CFR n-a rezistat presiunii"
Sorin Ghionea a spus că elevii lui Ioan Andone au pierdut avansul consistent de puncte din cauza presiunii exercitate de lupta pentru titlu. "Noi avem resurse nebănuite pe final de sezon, sîntem obişnuiţi cu presiunea, ceilalţi de-abia acum încep să simtă efectele tensiunii şi se vede. Scopul şi interesul nostru este să cîştigăm toate meciurile, dacă se poate, şi să ne bucurăm la final", a spus Ghionea pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Emeghara s-a antrenat
Apariţie-surpriză la şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă. Emeghara s-a pus la dispoziţia lui Lăcătuş şi a efectuat acelaşi program de antrenament ca şi restul lotului. El nu va mai juca totuşi în acest final de sezon, urmînd să plece la clinica Isokinetic, din Bologna, pentru a efectua un control la genunchi.

Ultimele noutăţi
- Gigi Becali a spus că la vară va aduce doi jucători de mare valoare: "Avem nevoie de mijlocaşi de creaţie. Uite, un exemplu e Adrian Cristea, de la Dinamo. Unul ca el îmi place, dar să fie crescut în spiritul Stelei, să fie antrenat zi de zi în Ghencea"

- Ioan Sdrobiş a fost suspendat ieri pentru 5 etape şi amendat cu 1.500 lei pentru acuzele aduse lui Marius Lăcătuş. "Am crezut că Lăcătuş este bărbat, dar s-a dus repede să se plîngă la părinţi. Putea şi el să-mi dea o replică", a spus Sdrobiş

- Fostul manager al Stelei, MM Stoica, a comentat ieri faptul că Steaua a cîştigat la «masa verde» cu Rapid: "Decizia e regulamentară, chiar dacă jucătorii Rapidului n-au nici o vină şi, uitîndu-mă la ei, îmi stîrnesc compasiune"

- Jean Pădureanu spune că atuul echipei sale în duelul cu Steaua va fi Ovidiu Sabău. "Este un antrenor care ştie să pună la punct orice detaliu şi o să vedeţi că el îi va termina pe cei de la Steaua", a spus Pădureanu

- Steaua va pleca diseară la Tg. Mureş, deplasarea urmînd să fie efectuată cu avionul. Roş-albaştrii se vor caza la hotelul Apollo, din Sângeorz de Mureş, iar mîine vor merge cu autocarul pînă la Reghin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  09 Aprilie 2008, 14:33

NEAGA TACI SI JOACA.

 •  09 Aprilie 2008, 10:40

Bai PANARAMA ai jukat si tu o jumatate de meci si akuma itzi dai cu parerea, mai bine ai da cu anusu si cu beregata ca la clubul ala suntetzi numai capre ( atat voi cat si suporterii) INPULATE de un OIER. MULT ESOFAG LA TOATA SUFLAREA AUROLACA DIN TARA SI DIN AFARA!

 •  09 Aprilie 2008, 10:27

tot ce-i care nu prea joaca i-si dau cu parerea neaga plesan etc si bricheta de lovin naspa echipa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează