FOTBAL  »  Superliga  »  CLASAMENT

Nebunie şi la retrogradare în Liga 1, se bat ca în Franţa

Darko Lukanovici (Voința Sibiu), neputincios în meciul Rapid, scor 3-0 pentru giuleșteni
Darko Lukanovici (Voința Sibiu), neputincios în meciul Rapid, scor 3-0 pentru giuleșteni

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 13:13

5 echipe se bat pentru cîştigarea titlului, dar şi în partea de jos a clasamentului nu mai puţin de 8 tremură pentru salvarea de la retrogradare la fel ca în echilibratul Ligue 1


"Avem un campionat nebun" declară la unison oamenii de fotbal din România. Nu doar că primele 5 echipe sînt delimitate de doar 3 puncte după 27 etape scurse din acest sezon, însă şi în partea de jos a clasamentului 8 echipe se tem că vor juca la matineu în campionatul viitor.

Dintre toate, Ceahlăul lui Enache stă cel mai bine, avînd 33 de puncte, dar apoi urmează un pluton de 6 echipe care sînt delimitate de doar 4 puncte. Gaz Metan a urcat pe locul 11 după victoria de ieri în faţa trupei lui Grigoraş, urmată de Braşov, Tg. Mureş şi Chiajna, toate 3 cu 30 de puncte.

Sibiu, sub linie
Voinţa Sibiu a coborît pînă pe locul 15 după egalul de acasă cu Petrolul şi este prima echipă care retrogradează dacă sezonul s-ar fi încheiat acum. Sub ei mai sînt chiar ploieştenii, cu 27 de puncte. Sportul pare să aibă cele mai mici şanse de salvare după ce au obţinut doar un punct în ultimele 5 meciuri aflîndu-se în acest moment la 5 lungimi distanţă de primul loc de deasupra liniei. Mioveni este ca şi retrogradată, avînd doar 12 puncte cîştigate în acest sezon.

Situaţie asemănătoare în Franţa
Şi în prima ligă din Hexagon este o situaţie similară. La francezi, cu doar 5 etape înainte de finalul sezonului nu mai puţin de 6 echipe sînt delimitate de doar 2 puncte.

Clasament Liga 1
10. Ceahlăul 33p
11. Gaz Metan 31p
12. Braşov 30p
13. Tg. Mureş 30p
14. Chiajna 30p
15. Voinţa Sibiu 29p
16. Petrolul 27p
17. Sportul 25p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează