FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Fotbalistul de la FCSB care nu-l mai suportă pe Gigi Becali și i-a cerut impresarului să-i găsească altă echipă!

Articol de , - Publicat luni, 10 mai 2021 00:00 / Actualizat luni, 10 mai 2021 18:02

Măcinat de accidentări, cu evoluții slabe și criticat din ce în ce mai des de patron, Dragoș Nedelcu speră să-și rezilieze contractul cu FCSB, cu un an mai devreme.

Transferat cu 2 milioane de euro de la Viitorul în 2017, Dragoș Nedelcu era noul Segio Busquets al FCSB-ului. Considerat de Ionuț Lupescu și Gică Popescu un supertalent, Becali a băgat mâna în buzunar pentru transferul fotbalistului în care-și punea toate speranțele.

Am luat ce e mai bun în România. Nedelcu nu va putea fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar va ajunge fundaș mai mare ca Pique.
- Gigi Becali, în momentul transferului lui Nedelcu

Din păcate, evoluțiile bune în tricoul albastre ale Viitorului nu au mai continuat odată cu transferul la București. Evoluțiile mediocre, precum și accidentările grave l-au scos din ritmul cu care Nedelcu îi obișnuise pe specialiștii din fenomen. Iar nivelul pe care i-l prevesteau oamenii din fotbal nu s-a mai adeverit. A devenit un fotbalist obișnuit, de pluton, care nu mai avea strălucirea de altădată.

Criticat din ce în ce mai des de patron, mustrat la televizor, și transformat în rezervă de lux, dar de cele mai multe ori nici măcar inclus în lot, din cauza accidentărilor dese, Nedelcu vrea acum o schimbare în carieră.

50 de milioane de euroeste clauza imensă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Nedelcu în contract, în momentul transferului acestuia de la Viitorul, în 2017

Nedelcu ar vrea să ajungă în Italia

Și-a informat agentul, pe Pietro Chiodi, că ar vrea să rupă mai devreme cu un an contractul cu FCSB, care expiră în vara anului viitor, și să își încerce norocul la o echipă din străinătate.

Nedelcu și-ar dori să ajungă în Italia, chiar în eșalonul secund, acolo unde Chiodi are mai multe legături și prieteni.

Pietro a început deja să îi caute lui Dragoș o echipă, dar până acum nu a găsit nicio formație care să-l transfere pe mijlocașul de 24 de ani.

Nedelcu nu s-a săturat, nu vrea să plece și nu are contract până în vara lui 2022
Mihai Stoica, manager FCSB

650 de mii de euroeste cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, asemănătoare cu cea din iunie 2016, atunci când evolua la Viitorul Constanța

Mai mult, șansele ca Nedelcu să plece liber de contract de la FCSB sunt minime! Becali nu e dispus să-l lase liber, vrea neapărat bani de pe urma sa. În ultimii ani, au existat echipe care-și doreau să-l transfere pe Dragoș, dar toate s-au retras din discuții când au aflat că patronul FCSB-ului cere două milioane pentru transferul acestuia.

Nedelcu nu-l mai suportă pe Becali

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali l-a luat la rost pe Dragoș Nedelcu și a explicat de ce mijlocașul a fost schimbat după doar 33 de minute. „Nedelcu a fost prea lent! A adormit puțin la primul gol. L-a schimbat antrenorul pentru că asta era intenția lui: să-l joace 30 de minute și apoi să vadă dacă joacă o repriză, apoi să vadă dacă poate juca tot meciul”, a spus Becali. În trecut, o sursă din cadrul FRF dezvăluia că „Nedelcu este cel mai fericit când vine la națională și scapă de presiunea pusă de patron. Când trebuie să se întoarcă la club, e foarte trist”.

Nedelcu a refuzat să plece în Ungaria

În urmă cu un an, Gigi Becali și oficialii celor de la MOL Vidi căzuseră de acord pentru împrumutul lui Nedelcu, pentru un an, contra sumei de 500.000 de euro. Informat de mutare de către Valeriu Argăseală, Nedelcu i-a spus președintelui FCSB-ului că refuză orice transfer și că preferă să rămână la București. „A zis că nu a mai vrut să semneze. A făcut vizita medicală, a făcut tot, apoi s-a răzgândit. Aşa a zis că nu mai vrea. Am rămas mască, dar nu am ce să fac, dacă băiatul nu vrea”, explica Becali.

Filip se gândește la retragere!

Lucian Filip, 30 de ani, a revenit pe teren, în victoria reușită de FCSB 2 cu CS Afumați, scor 1-0, în turul semifinalei „barajulu”" pentru promovarea în Liga 2. Urmărit de accidentări pe durata carierei sale, Filip n-a scăpat de ghinioane nici ieri. Abia revenit într-un meci oficial, Lucian Filip a ieșit de pe teren în minutul 83. Înainte de a fi schimbat, căpitanul roș-albaștrilor s-a întins pe gazon și a acuzat dureri de natură musculară. Mai mult, Lucian e decis ca la finalul sezonului să-și anunțe oficial retragerea din cariera de fotbalist. Să rămână în fenomen, dar să devină antrenor.

Stan pleacă în iunie

Fundașul stânga Alexandru Stan și-a anunțat plecarea de la echipă. „Mai am contract până pe 30 iunie. După aceea sunt liber de contract şi voi vedea ce se întâmplă. Am avut o pauză de doi ani de când nu am jucat. Am avut două operații, dar au trecut. Mă bucur că au trecut, mă bucur că mă pot bucura în continuare de acest sport. Vreau să joc până nu voi mai putea”, a spus acesta. Stan încasează lunar salariul de 10.000 de euro doar pentru antrenamente individuale. Becali l-a cumpărat pe Alexandru de la Astra în 2018.

Dezvăluiri neștiute de la nunta lui Borcea: „Giovanni Becali s-a enervat foarte tare, s-a ridicat și a plecat!”

CITEȘTE ȘI:

Scene reprobabile la Craiova - Botoșani! Silvian Cristescu, criză de nervi și înjurături în timpul meciului

EXCLUSIV L-au accidentat intenționat pe Nemec? Ce reclamă jucătorii lui Dinamo + care e starea slovacului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  10 Mai 2021, 12:51
Postat de Popa Corneliu pe 10 Mai 2021, 12:27

La toate echipele din play-off „curge numai lapte și miere”, controlate de mari samsari, numai la FCSB=Steaua managementul „oierului” este prost”, dar de „banii publici” cheltuiți 100 de meleoane de euroi pentru un stadion și meleoane de euroi, „buget” pentru echipa lui Tălpănică care tot prin Liga a III-a este, nimic? „Presă bună” pentru echipa... „Oastea și arcanul” și „fluierași” cu „orientare” pentru glorioasa echipă înființată în 2017! Greață!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  10 Mai 2021, 12:27

La toate echipele din play-off „curge numai lapte și miere”, controlate de mari samsari, numai la FCSB=Steaua managementul „oierului” este prost”, dar de „banii publici” cheltuiți 100 de meleoane de euroi pentru un stadion și meleoane de euroi, „buget” pentru echipa lui Tălpănică care tot prin Liga a III-a este, nimic? „Presă bună” pentru echipa... „Oastea și arcanul” și „fluierași” cu „orientare” pentru glorioasa echipă înființată în 2017! Greață!

steaua_1947
steaua_1947  •  10 Mai 2021, 11:44

FC Fcbs e un club care nenorocește jucătorii. Niciun jucător serios nu ar trebui să semneze cu FC Fcbs Leordeni, clubul mafiei. Suporterii steliști urăsc FC Fcbs Leordeni și vor STEAUA în Liga 1 cât mai repede.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează