FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Transferul lui Nedelcu, pe masa unui club din Liga 1: „Azi luăm decizia” » Are OK-ul lui Becali: „Da, mă, du-te”

Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 12:50 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 22:09

Dragoș Nedelcu (24 de ani, mijlocaș defensiv) vrea să revină în România, după 6 luni petrecute la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua din Germania. Nedelcu a intrat rapid în atenția Farului și a lui Gică Hagi, antrenor care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Gigi Becali preciza ieri că Nedelcu a solicitat să fie lăsat la un alt club din Liga 1, cererea fiind acceptată de patron.

Farul a intrat rapid pe fir și va lua o decizie în cursul zilei de astăzi. Ciprian Marica, acționarul dobrogenilor, a declarat că semnarea lui Nedelcu depinde de restructurările pe care Farul va reuși să le facă în cadrul lotului.

Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1
TRANSFER
Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1

Dragoș Nedelcu, în atenția Farului

„Astăzi vor fi discuții la club despre Nedelcu și vom decide dacă îl luăm sau nu. Sunt și negocieri cu jucători care e posibil să plece. Avem un buget stabilit, nu putem să facem risipă cu banii”, a declarat Marica pentru GSP.ro.

Împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf în iulie 2021, Nedelcu a adunat doar 11 meciuri la echipa din Zweite Bundesliga. În ultimele 3 luni a jucat doar în 3 meciuri oficiale, în niciunul pentru mai mult de 60 de minute.

Gigi Becali: „I-am dat voie lui Nedelcu să meargă la un club din România”

„Nedelcu a cerut voie să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai: «Da, mă, să îi dați!».

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e. O singură condiție i-am pus, să nu se ducă la CFR!”, a declarat ieri patronul FCSB-ului.

Destianția favorită a lui Nedelcu ar fi Farul, la care Dragoș a mai jucat între 2014 și 2017, după ce a fost promovat de la „Academia Gheorghe Hagi”.

400.000 de euroe cota de piață a lui Nedelcu, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ce se întâmplă cu CSU Craiova - Rapid » LPF a trimis o hârtie către clubul din Giulești

Dan Petrescu, înainte de meciul cu FCSB: „Presiunea e la noi, nu la ei!” + Impresiile despre cantonament și noii jucători

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 Ianuarie 2022, 22:46

problema nu e la jucatori, e la gigi! daca el viseaza cai verzi pe pereti, e normal sa fie asa! l-ai luat cu 2 milioane, da-l cu 4 la prima oferta! nu, tu vrei 50! cand ai sa iei sume mari pe un mijlocas central pe care apoi tu il pui sa joace pe alt post, il scoti din circuit trecandu-l pe banca, etc? sa vezi ca daca vine la hagi, isi revine! bine, nu e el vreun gica popescu la barca, dar o sa fie decent pentru campionatul nostru!

4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  19 Ianuarie 2022, 12:01

Poate ar fi cazul sa mai incerce si jucatori de pe la alte academii! A lui Hagi a aratat valoarea. Nu dau cu parul, doar constat! Au trecut cei 10 ani cind a promis Campionatul Mondial!

wflo27
wflo27  •  18 Ianuarie 2022, 17:38

Bocitoarele lui PArma si Galatasaray nu funcționează și pe intern? Cînd ia un club din străinatate o țeapă cu un jucător de la Becali faceți mare jelanie, când ia țeapa Gigel, mucles! Ei, câți ipocriți sunt în țara asta! Are dreptate, e mare samsar, cumpără la nimereală, dar când vinde știe exact cât face, au fost mulți care au tot scris că să vezi ce vor demonstra X si Y după ce plecau dați afară de la FCSB, până acum nici o dovadă de succes.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează