FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Negocieri pe ultima sută de metri! Unde poate ajunge Diogo Salomao

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 18:00

Mijlocașul lateral portughez Diogo Salomao, 30 de ani, ar putea să plece de la Dinamo în orele următoare.

update 21:40

Potrivit surselor GSP.RO, Dinamo vrea o ofertă din partea ciprioților de la Omonia, pentru a renunța la Salomao. Portughezul nu se grăbește să accepte oferta ciprioților, fiind dorit și de echipe din Estul Europei și din zona arabă.

Știrea inițială

Portughezul Diogo Salomao este dorit de ciprioții de la Omonia Nicosia. Negocierile sunt în toi, iar mutarea trebuie să realizeze până la miezul nopții, când se închide perioada de transferuri.

Potrivit surselor GSP.ro încă nu există un acord oficial între Dinamo și Omonia, clubul alb-roșu fiind de acord să renunțe la portughez, care mai are 6 luni de contract cu „câinii”, dar să obțină și o compensație financiară.

Salomao, 30 de ani, este golgeterul lui Dinamo, marcând 6 goluri în 19 meciuri. Portughezul a venit la Dinamo în iulie 2017 și a mai jucat la echipe precum Sporting Lisabona, Deportivo La Coruna sau Mallorca.

1.000.000 €este cota lui Salomao, potrivit transfermarkt.de

Omonia este pe locul 7 în Cipru, cu 23 de puncte în 18 meciuri. De-a lungul anilor, Claudiu Niculescu, fost atacant la Dinamo, a jucat la Omonia, iar Ioan Andone a antrenat acolo.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  01 Februarie 2019, 08:44
Postat de sala_dalles pe 31 Ianuarie 2019, 21:32

A jucat in nota echipei Modest A jucat 2 ani la rind in play out Nimic Nimeni.

1.-Dinamo a jucat -deocamdata-numai un sezon in play out iar Salomao nu a venit la Dinamo de la Gaz Metan-deci nu avea cum sa joace doi ani la rand in play out"!Bine,bine,ca e posibil ca nici Dinamo sa nu joace doi ani la rand...Asica ori mai sus(utopic),ori mai jos-(plauzibil)!2.-Jucatorul are o tehnica individuala peste ceilalti din lotul actual, iar faptul ca nu a avut fundas stanga-fiind nevoit sa faca mai mult faza defensiva-i-a epuizar fortele-neavand o conditie fizica de invidiat-iar implicit i-a afectat si contributia in atac!Salomao era cel mai periculos-pentru apararile adverse-fie cand executa loviturile libere si cornerele-unde abonat era Nistor-fie cand se hotara sa nu mai strice pasele pe coechipieri si patrundea cu mingea la picior,de unul singur in careul advers!Intr-un cuvant-Salomao nu a avut coechipieri-si antrenor-pe masura lui!

sala_dalles
sala_dalles  •  31 Ianuarie 2019, 21:32
Postat de Robert Ivan pe 31 Ianuarie 2019, 20:23

Diogo Salomao cel mai bun jucator de la Dinamo din ultimile 2 sezoane.

A jucat in nota echipei Modest A jucat 2 ani la rind in play out Nimic Nimeni.

581534618615543
Robert Ivan  •  31 Ianuarie 2019, 20:23

Diogo Salomao cel mai bun jucator de la Dinamo din ultimile 2 sezoane.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează