FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Negoiță confirmă: "Steaua mi-a făcut ofertă pentru Nemec" » Ce se întâmplă cu atacantul dinamovist

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 09:00

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a recunoscut că a primit o ofertă de la FCSB pentru atacantul Adam Nemec (32 de ani), dar spune că nu e dispus să renunțe la serviciile slovacului.

"Nu cred că Nemec se va duce la rivala noastră. Atât timp cât Steaua sau FCSB încasează de ani buni sume foarte mari din Europa, din transferuri, nu ne putem bate cu ea. Eu sunt realist. Eu am zis că voi crea un club stabil. Nu ne putem compara cu Steaua acum, n-am fi realiști în acest moment.

Din punct de vedere financiar am asigurat echilibrul la Dinamo. Mi s-au propus 500.000 de euro pe Nemec de la Steaua, dar asta nu înseamnă că voi accepta. Chiar dacă intră în ultimele 6 luni de contract, nu cred că va ajunge acolo.

Din păcate, situația în care suntem nu e încântătoare nici pentru el. Eu sper că jucătorii se vor trezi și vom reveni în cărți pentru play-off, că la mai mult de atât nu putem spera", a declarat Negoiță la TV Digi Sport.

Citește și: Declarații incendiare ale lui Negoiță! Și-a făcut praf jucătorii și și-a anunțat plecarea: "Filip nu e fotbalist! E adevărat ce s-a întâmplat la Piatra Neamț: au făcut beție până dimineață"

"Mie mi-a plăcut întotdeauna Eric. Băiatul și-a dorit să vină la noi, dar de fiecare dată a fost refuzat. Nu vreau să spun de cine a fost refuzat" Ionuț Negoiță, patron Dinamo

clasament

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  31 Octombrie 2017, 15:13

Iata ca Negoitza recunoaste ca el a fost acela care i-a permis tartorului din Pipera sa-i suceasca mintile jucatorului!Pai atuncea sa culeaga ce-a semanat,pentru ca echipa si de aceea nu mai joaca nimic, pentru ca in mod logic in astfel de situatii intra neincrederea intre jucatori,se altereaza relatiile de joc !Auzi vrajeala,ca ce daca i-a "permis sa negocieze cu jucatorul"ca asta nu inseamna si ca a acceptat transferul ! Domnu Negoitza ! Ne crezi *** ? Pai daca *** nu ai acceptat oferta de transfer-pe 500.000 euro- pai atunci de ce i-ai permis *** la urechea jucatorului ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează