FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Previziune horror: "Rednic retrogradează cu actualul lot!" + Negoiță, atacat: "Nu se pricepe la fotbal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 19:48

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre situația lui Dinamo și l-a criticat pe finanțatorul Ionuț Negoiță pentru transferurile făcute.

" Dinamo are echipă de retrogradare. Până și Voluntariul are un lot mai bun.

Cei de acolo au făcut o mutare formidabilă prin aducerea lui Rednic. Dar are nevoie de timp și transferuri. Cu lotul actual, retrogradează și el.

Dacă la Dinamo s-ar face un meci între juniori și seniori, juniorii ar câștiga. Nu poți să iei jucători liberi de contract la infinit. Negoiță nu se pricepe la fotbal! Și nici nu a adus oameni care să fie pricepuți! Rednic nu o să ducă Dinamo în play-off, dar, cu câteva transferuri, o va scăpa de la retrogradare", a spus Dumitru Dragomir pentru Adevărul.

Citește și: Rednic MUTĂ! Își aduce oamenii lui la Dinamo! Unul a mai jucat la formația din "Ștefan cel Mare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
vasy86le
vasy86le  •  01 Noiembrie 2018, 17:11
Postat de Aurel Bogdan pe 01 Noiembrie 2018, 04:16

Negoiță nu se pricepe la fotbal si angajează antrenori,, specialiști,, și este la retrogradare , iar FCSB se bate la titlu cu Becali antrenor , atunci întreb care este realitatea ???????

Pai aici e buba, gigi nu se pricepe la fotbal dar face ce trebuie sa faca un patron, adica investeste, ca se baga el sa faca si pe antrenorul, e prostia lui, de aia pierde titlul mereu chiar daca a investit mult. La negoita lucrurile stau mai rau, el nu isi faca treaba de patron, sa investeasca bani in transferuri etc si chiar daca nu se baga sa faca pe antrenorul, fara bani nu ai cum sa faci performanta.

vasy86le
vasy86le  •  01 Noiembrie 2018, 17:06
Postat de George Adrian Popescu pe 01 Noiembrie 2018, 08:12

Strambul cel Stramb a fost la un pas sa retrogradeze Universitatea Craiova si sper, sunt comvins ca de data asta va reusi sa o duca pe Dinamo acolo unde ii este locul, in B-ul cel mai de jos.

Si de ce speri ma ca va retograda Dinamo? Ce crezi ca va rezolva asta? avem prea multe echipe de traditie si nu mai e loc de Dinamo? Daca s-ar desfiinta toate echipele dupa cum vor unii, nu ar mai exista nici o echipa in liga 1.

952030968311337
Pavel Danut  •  01 Noiembrie 2018, 16:34

*** voi trebuia retrogradați în liga a-4-a dar vau ținut sandu cu mitică în liga 1,aşa că mai încet cu Dinamo care va rămas în minte când vau traso cu Manchester City,DDB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează