FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Negoiță nu se lasă și îi răspunde lui Marica: "Whatsapp - un mijloc modern de socializare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 10:25

Ionuț Negoiță a ținut să lămurească situația lui Ciprian Marica. Atacantul Stelei a fost deranjat de felul în care Dinamo l-a ofertat.

"Din partea noastră a existat un interes real, chiar dacă pe un mijloc modern de comunicare. N-am simțit însă nici o clipă că vrea să vină la Dinamo.

Din ce a spus el, în comunicarea cu Dănciulescu și Rednic, nici măcar nu s-a pus problema să vină în România, nu numai la Steaua.

Oricum, în acest moment Bizonul e mai în formă decît Marica, sînt convins", a zis Ionuț Negoiță conform televiziunii sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
sorin.pch
sorin.pch  •  23 Ianuarie 2016, 17:01
Postat de mixmax pe 23 Ianuarie 2016, 15:36

necoitza a dat-o in sfarsit pe fatza: a folosit un mijloc de socializare pt. ca el vroia sa se socializeze cu Marica. Daca ar fi dorit sa semneze contract cu jucatorul atunci ii contacta agentul si-i trimitea acestuia oferta scrisa asa cum au procedat Getafe si Steaua. Marica nu e prost sa se lase fraierit de bisnitarul cu fatza de tractorist de la rin.

vezi ca nu cunosti situatia si vb aiurea, nici fcsb nu a trimis vreo oferta prin fax , pur si simplu l-a sunat argaseala sa vina la fcsb. ( asa cum a declarat becali) el a negocioat cu becali, daca tot se plange ca a fost abordat astfel, lui i se pare normal se negocieze venirea la fcsb cu o persoana care nu are nicio legatira in acte cu aceasta socieate (recte becali)?! e "mai normal" asa?! ce a facut rau danciu ca l-a abordat prinwhatsapp chemandu-l la negocieri, asta e doar o scuza si o minciuna, s-a dus pt banii mai multi si asta e( nici macar nu are siguranta ca-i v a lua), nu e nimic rau in asta, dar macar nu minti, asta e jenant

sorin.pch
sorin.pch  •  23 Ianuarie 2016, 16:08
Postat de steaua.libera pe 23 Ianuarie 2016, 15:49

Câte afaceri in domeniul imobiliarelor a încheiat dl Negoita pe whatsapp?

nu a incheiat niciuna sunt convins de asta, dar nu era vb sa semneze marica pe whatsapp. dar o intermediere si o dicutie dintre doi fost colegi( marica -danciulescu) pe whatsapp se putea, ca nimeni nu i-a trimis contractul prin whatsapp :)) doar l-a chemat la negocieri, dar el deja avea acea oferta cu terenul din partea lui gigi, despre care cred ca e o mare teapa. nu v-a apuca macar sa joace acele meciuri dar mai ales sa aiba minutele necesare si sa inscrie...

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Ianuarie 2016, 15:49

Câte afaceri in domeniul imobiliarelor a încheiat dl Negoita pe whatsapp?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează