FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Neluțu Varga i-a dat replica lui Șucu: „Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt”

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a răspuns într-o notă ironică atacurilor lansate astăzi de Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului.
Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a răspuns într-o notă ironică atacurilor lansate astăzi de Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 17:47 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 18:32

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a răspuns într-o notă ironică atacurilor lansate astăzi de Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului. 

  • CONTEXT: În prima conferință de presă din calitate de finanțator al Rapidului, Dan Șucu a lansat un atac neașteptat la adresa lui Nelu Varga: „Pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent...”

Finanțatorul campioanei CFR Cluj nu este un obișnuit al replicilor date în spațiul public. De această dată, Varga a oferit un răspuns rapid și înțepător la adresa lui Dan Șucu.

Prima reacție a lui George Copos, după ce Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vă asigur!”
RAPID
Prima reacție a lui George Copos, după ce Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vă asigur!”

Varga, replică pentru Șucu: „I s-a urcat la cap de la «Imperiul Căţeluşilor»”

„Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

«Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. 

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”, a spus Varga, potrivit Prima Sport.

Neluțu Varga i-a dat replica lui Șucu: „Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt”
Dan Șucu și Diana Șucu
  • Diana Şucu, soția lui Dan Șucu, deține franciza de mobilă și design numită „Ethan Allen”, achiziționată și intrată pe piața din România în anul 2013
  • Și Camelia Șucu, fosta soție a lui Dan Șucu, deține un brand de mobilă, Class Living
  • Dan Șucu face parte din jurul emisiunii „Imperiul Leilor”, de la Pro TV. Varga a ironizat acest lucru în finalul intervenției.

Declarația de la care a pornit disputa Șucu - Varga:

Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. 

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent... Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri
- Dan Șucu

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 25 mai » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Conflict de interese la Dinamo - U Cluj » Imagini-șoc: ce făcea Zăvăleanu la promovarea lui „U” din 2007 + Academia șefului de la Dinamo, finanțare publică aprobată de șeful lui U Cluj

Scandal între antrenori în Liga 1: „Lipsă de etică! Mi-a sunat staff-ul, a contactat jucătorii în numele clubului meu”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
cobra
cobra  •  27 Mai 2022, 07:59

Cine putea sa vina la Rapid? Un scandalagiu, inganfat si care se crede Dumnezeu pana la primul control DIICOT! Si va pierde totul ! Nelutu a ales deja ce sa ia de neica șucu....

gigelos
gigelos  •  26 Mai 2022, 12:13

Dl Varga pare a fi un fel de boss al Clanului Sportivilor din Cluj , un fel de Bebino sau Mustata sau care o mai fi ...e Bebino om de afaceri ? o fi ...Sepsi pare Cluj 1 si viitorul Sepsi va fi actualul Cluj ... are dreptate dl Sucu dar se cam grabeste ...il mananca limba , ii place televiziunea

Madmax
Madmax  •  26 Mai 2022, 10:36

Văd aici comentarii care mai de care mai stupide și fără sens ca omul și-a spus doar părerea ca o fi ca o păți. *** Nu poți sa vi in halul asta la PRIMA ta conferința de presa in calitate de acționar al unui club cu o imensa istorie cum e Rapid și sa începi sa dai cu bată in balta *** pe toți și pe toate. Pana la urma chiar cine ești și cam ce dorești de la viața *** . Hagi e bossul Dioseghy brutar ungur vânzător de țara și de neam(gândire exact ca o fosila comunista)CFR club la care *** nu înțelege chimia . Mai omule tu sa îți vezi de echipa la care ai devenit actionar(majoritar sau nu)ai grija de balanțele tale contabile. Nu a fost de bun augur conferința nu ești un *** atotștiutor. Acum la a doua conferința de presa vei veni după câteva săptămâni și ne vei explica cum e cu Dinamo Chindia Petrolul s.a.m.d iar după alte câteva luni vei pași sfios la a treia (și ultima ta conferința) Admițând ca ești un looser ceea ce știai dar nu erai sigur deci acum vei avea confirmarea. Bine ai venit *** in mocirla cea de toate zilele din fotbalul mioritic. Bleahhh

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează