FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nemec, afirmație surprinzătoare despre transferul la FCSB: "Nu depinde de mine dacă voi rămâne la Dinamo"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 10:53

Adam Nemec a fost protagonistul discuțiilor legate de un eventual transfer la FCSB, dar la finalul meciului câștigat de Dinamo în fața lui Poli Iași (2-1), atacantul de 32 de ani a afirmat că mutarea nu depinde de el.

Slovacul a lăsat să se înțeleagă că își dorește un contract cât mai bun pentru finalul de carieră, dar a avut o exprimare evazivă când a trebuit să comenteze o eventuală trecere la FCSB.

"Eu am contract cu Dinamo, nu am de ce să mă stresez cu ce apare în presa despre transferul meu la FCSB. Eu nu știu despre ce este vorba și chiar nu vreau să vorbesc. Nu depinde de mine dacă voi rămâne la Dinamo după pauza de iarnă.

Îmi doresc tot ce e mai bun pentru finalul meu de carieră. Fiecare vrea ce e mai bun de la el, iar eu încerc să-mi rezolv finalul de carieră cât mai bine, pentru că nu mai am mulți ani de jucat.

Oricum, eu cât voi mai juca aici, voi da totul în fiecare meci. Ce vrei să zic? Sunt jucătorul lui Dinamo așa că până la iarnă rămân aici și vedem după aceea ce se va întâmpla", a spus Nemec după meciul cu Poli Iași, citat de TV Telekom Sport.

Pentru Nemec, Becali este gata să ofere 300.000 de euro, iar atacantului îi dă 15.000 de euro pe lună și 100.000 de euro la semnătură. Totuși, fotbalistul ezită să accepte oferta celor de la FCSB în speranța că va prinde un contract mai bun în străinătate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Noiembrie 2017, 17:19

Acum trei săptămani fcsb oferea 500 de mii acum o săptămană 400 de mii și acum ...300 de mii ??!!! Ce porcărie mediatică mai e și asta ?!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Noiembrie 2017, 16:37

drum bun cale batuta , il vrem inapoi p popa !!!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  26 Noiembrie 2017, 11:54

luati banii si lasati-l sa plece .oricum nu mai este cu gandul la dinamo in locul lui trebuie incercat cat mai des robert moldoveanu .afara cu bokila .i

Vezi toate comentariile (3)
Comentează