FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nemilos! Mihai Stoica a ironizat ultimele schimbări de la Dinamo: "Se pregătesc să-și dea milieurile jos de pe televizor, dar apoplexia nu e foarte plăcută"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 12:55

Mihai Stoica devine savuros de fiecare dată când ironizează rivala Dinamo. Azi, oficialul stelist s-a declarat neinteresat de faptul că Eternul Derby va avea loc în etapa a doua din Liga 1, pe 29 iulie.

MM i-a răspuns și lui Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, care a declarat miercuri că "Alibec are mai puține goluri decât Katsikas".

"Jucăm sâmbătă la Giurgiu, unde nu avem amintiri prea frumoase, jucăm în cupele europene, acestea sunt cele mai importante meciuri din prima parte a sezonului. Când echipa care a câștigat play-out-ul va avea drept de joc în cupele europene, atunci voi răspunde acestor ironii ieftine. La fel de ieftin cum e echipamentul unora", a spus MM.

Oficialul FCSB-ului a ironizat inițiativa dinamoviștilor de a imprima sloganul "Doar Dinamo București" pe echipamentul din noul sezon.

"Să vedem și Doar Dinamo București. Vă dați seama cât de mic trebuie să fii dacă legitimezi un gest stupid al suporterilor? Doar că unii joacă prin Europa, alții se pregătesc să-și dea milieurile jos de pe televizor și să se uite. Bineînțeles, nu se uită la meciurile din cupele europene. Apoplexia nu e foarte plăcută", a declarat MM la conferința de azi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
el11
el11  •  21 Iulie 2018, 18:14

Sluga prinde glas :))

159273521119211
Florin Popescu  •  21 Iulie 2018, 08:28

aploplexie o sa faca el cu RUDAR joi,acest individ papa branza degeaba de la jiji e slab la functia pe care o detine

814938798697985
Mario Grameni  •  20 Iulie 2018, 21:48

Ce asteptari puteti avea de la *** care stie 3 cuvinte aflate de la ciobanul prost. Cand o sa mai ia FCFCSB campionatul atunci sa vorbeasca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează