LIGA 1  ·  SEPSI - FC BOTOȘANI 0-2

Nervi în vestiarul lui FC Botoșani la pauză » Enache: "Nu îmi stă în fire să fiu așa"

Luni, 30 Octombrie 2017, 20:13

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a fost mulțumit de evoluția elevilor săi în victoria de la Brașov cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0. Tehnicianul moldovenilor recunoaște că la pauză a ridicat tonul în vestiar, deși în acel moment echipa lui avea 1-0 pe tabelă. 

VIDEO cu golurile

"După pauză am controlat jocul în totalitate. N-am reușit să lucrez cu jucătorii mei pe o astfel de vreme. La pauză am fost ceva mai vocal, nu îmi stă în fire să fiu așa. Jucătorii au avut și ei dreptate în felul lor pentru că vântul a contat mult, n-am putut să punem în aplicare ce am lucrat.

Eu trebuie să fiu responsabil de starea de spirit și le-am atras atenția că ar fi păcat ca munca lor să fie în zadar în această seară. Important e că jucătorii au înțeles mesajul de la pauză. Băieții au conștientizat că în această seară a fost un moment oportun pentru a câștiga.

Noi vrem să fim siguri de rămânerea în prima ligă și cred că cel mai important pas e să fim în play-off. Credem în calificarea în play-off și muncim pentru asta. E grea lupta pentru podium. Sunt echipe care au forță, calitate. Noi suntem mândri de ce am făcut", a declarat Costel Enache la Look TV.

 clasament

 Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1