FOTBAL  »  Superliga  »  NEŢOIU ÎL ACUZĂ PE NICOLAE BADEA

Neţoiu: "A venit timpul ca domnul Badea să spună ce a făcut la Dinamo" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2008 00:00

Gigi Neţoiu crede că a Nicolae Badea ar trebui să iasă în faţă şi să spună tot ce a făcut el pentru Dinamo în ultimii ani.

"Domnul Badea crede ca traim inca in comunism si ca nu putem sa vorbim despre Dinamo. Cand eram eu la Dinamo, il adusesem pe Mutu, castigasem doua titluri si doua campionate la rand.

Niculescu, Florentin Petre, Margaritescu si Moti nu trebuiau lasati sa plece. A venit timpul ca domnul Badea sa spuna ce a facut in toti acesti ani pentru Dinamo", a spus Neţoiu la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  26 Octombrie 2008, 17:42

E comic totusi sa vezi un pui de comunist, un fost securist si doi parveniti semidocti certandu-se pe un ciolan...

 •  26 Octombrie 2008, 17:14

GSP este Libertatea ziarelor sportive. NU MA INTERESEAZA ce spune Turcu. Nu ma intereseaza ce spune Netoiu. Vorbiti despre sport nu despre analfabeti sau oameni destepti in securitate. Domnul Badea chiar daca nu baga la fel de multi bani ca astia doi este singurul care poate sa polarizeze actionari de calibru. Sa speram ca pleaca Borcea si Turcu si vin fratii Negoita, Tiriac sau alti oameni ce stiu sa deschida gura si au facut afaceri de alta talie decat cele ale celor doi.

 •  26 Octombrie 2008, 16:45

”castigasem doua titluri si doua campionate la rand”????!!!! Corect se scrie ”dinamu a furat doua campionate la rand”, ceea ce nu-i o performanta. Se intampla si fara netoiu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează