FOTBAL  »  Superliga  »  NEŢOIU ÎL ACUZĂ PE NICOLAE BADEA

Neţoiu: "E inadmisibil ca Dinamo să fie pe primul loc şi în tribune să fie doar 1000 de fani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2008 00:00

Gigi Neţoiu, fost acţionar la Dinamo, crede că Nicolae Badea este vinovat pentru că publicul nu mai vine pe Stadionul "Ştefan cel Mare".

"Am vrut ca la Dinamo sa aducem jucatori de valoare, sa ajungem in Champions League. Pentru suporterul dinamovist este o dezamagire sa vada Steaua trei ani la rand in Champions League si acum si CFR-ul. De aceea nu vine la Stadion. E inadmisibil ca Dinamo să fie pe primul loc şi în tribune să fie doar 1000 de suporteri.

Domnul Badea are o mare responsabilitate, ar trebui sa lase pe altcineva sa conduca Dinamo pentru ca a dat gres. Din pacate, in ultimii trei ani nu s-au reunit sa vada care sunt problemele, de ce nu merge echipa. Domnul Badea ar trebui sa isi asume esecurile de la echipă.

De cînd am plecat eu s-au adus 18 jucători. În momentul în care cel mai bun jucător de pe teren e portarul, atunci e o problemă. Mulţi dintre jucători sînt de umplutură", a spus Neţoiu la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
 •  26 Octombrie 2008, 19:03

pai cam 1000 de securisti sa mai fie, aia vin la stadion ! pe vremuri aduceau pe cretinii aia de la scolile de securisti (unde ai fost si tu, Netoiule) si cum aceia erau veniti de pe la koorul vacii, nici nu stiau ce-i aia Dinamo si strigau : Hai De-na-mu ! Da, e adevarat, sa crap daca va mint, multa lume stie asta.

 •  26 Octombrie 2008, 18:27

pai daca atitia aveti in Bucuresti ... de unde mai multi ...taranii nu au mai venit ...deh ...frigul,jocul prost :)))))))) 4M dimano !!

 •  26 Octombrie 2008, 18:22

Asa se intampla atunci cand faci blaturi si lumea le vede cu ochiul liber. Stan e omul de casa a lui Dinamo. La fel era si la Iasi unde legaturile lasate de el au ramas. Ce sa faca lumea la stadion cand pe teren e teatru?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează