FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

New-entry pe lista de transferuri a Stelei! Atacantul pe care campioana vrea să-l ia urgent

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 20:58

Gigi Becali a dezvăluit că șansele ca Raul Rusescu, Claudiu Keșeru, Toto Tamuz sau Denis Alibec să mai ajungă la Steaua sînt nule, astfel că Steaua este în căutarea unui atacant pentru a acoperi acel post.

Patronul Stelei vrea un vîrf ieftin, pe care să nu cheltuiască mai mult de 500.000 de euro, iar salariul acestuia să nu fie prea piperat.

Gregory Tade și Mihai Roman sînt singurii pe care Steaua îi mai poate aduce. LookTV anunță că atacantul celor de la Pandurii are șanse mai mari ca niciodată să ajungă la formația campioană.

Sursa citată susține că Steaua vrea să profite de relația foarte bună pe care o are cu Pandurii și vrea să-l convingă pe Roman să accepte oferta Stelei. Atacantul de 23 de ani a fost dorit și de Laurențiu Reghecampf anul trecut.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Iulie 2015, 17:27

Ati pus un 0 in plus.....era vorba de un atacant de 50 000 ! Astia , ..”da bre..” , sunt destui in lumea asta ! La cat se cifreaza investitia in jucatori a ”milionarului ***” in aceasta vara ? Cel mai mult a costat.....”antrenorul ” !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  11 Iulie 2015, 13:47
Postat de totdd pe 11 Iulie 2015, 09:53

ha ! o sa planga atunci cand steaua o sa joace ca o echipa de judet. nu investeste, ori ia liberi de contract, ori cu cateva sute de mii. si vrea 30 milioane din champions league. e gata !

Si? Te oftici?

khal_37
khal_37  •  11 Iulie 2015, 13:46

,,Gregory Tade și Mihai Roman sînt singurii pe care Steaua îi mai poate aduce''....de ce bre, nu mai exista atacanti in lumea asta numai cei doi?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează