FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nica nu credea că va pleca de la Dinamo: "Îmi doream să joc mai mult aici, dar nu puteam să pierd oportunitatea"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 19:40

Constantin Nica, fostul fundaş al lui Dinamo, a vorbit despre transferul său la Atalanta.

"O să semnez mîine, în jurul orei 14:00, deocamdată fac nişte teste medicale. E o diferenţă destul de mare faţă de campionatul nostru, am observat asta din primele momente. Dar ziua de astăzi îmi dă mari speranţe pentru viitor, am încredere că voi reuşi. E o provocare, îmi doresc să ajung la un nivel mult mai sus. M-a ajutat foarte mult pregătirea pe care am făcut-o la Dinamo, pentru că ei abia acum încep, sînt înaintea tuturor.

Nu eram pregătit, nu mă gîndeam la un transfer. Cînd am auzit, vă daţi seama că am acceptat imediat. Sînt alte condiţii, altă pregătire şi cred că mă pot dezvolta ca fotbalist mult mai bine decît în ţară. Îmi doream să am mai multe meciuri la Dinamo, dar aşa a fost să fie, nu puteam să pierd această oportunitate", a spus Constantin Nica la DolceSport.

Citeşte şi: Clauze speciale » Dinamo îşi umple conturile dacă Alexe dă multe goluri la Sassuolo! Ce salarii vor avea el şi Nica

Acesta a vorbit şi despre cum va fi afectată Dinamo de plecarea lui şi a lui Marius Alexe: "Nu cred că Dinamo stă în doi jucători, în mine şi Alexe. Dinamo are antrenor bun, are un staff tehnic care-şi face treaba, are jucători foarte buni, cred că o să facă o figură frumoasă în campionatul care urmează".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
saviola2_8
saviola2_8  •  09 Iulie 2013, 22:14
Postat de bandoleros pe 09 Iulie 2013, 22:08

nu trebuie sa ii incurajam sa se ceara afara. cand pleaca unul gata ne grabim sa il felicitam si sa ii uram succes. uneori mai trebuiesc dojeniti astia care se cer afara dupa 3 meciuri in campionat.

aaa, tu te refereai la altceva, da, nici eu nu-s de acord du comportamentul lui alexe , adica poate chiar asa simtea dar nu trebuie sa se exteriorizeze in halu` ala, mai , mai ca plangea sa i se dea drumu:)) pe de alta parte nu-s ipocrit, oricare dintre noi am pleca la mai bine, intr-o liga mai buna, problema e la mentalitate, ai nostri cand pleaca se multumeste doar ca si-au umplut sacul, au plecat gata, ei s-au realizat, ii doare in basca, nu vad ca se omora cu firea sa se dezvolte si profesional nu doar financiar.

bandoleros
bandoleros  •  09 Iulie 2013, 22:08
Postat de saviola2_8 pe 09 Iulie 2013, 21:49

pai doar ce ti-am zis ca nu putem sa-i tinem, ideal ar fi ca toate valorile sau toti jucatorii buni care mai apar rin campionat sa ramana la noi, asa am avea o liga mai puternica, dar asta inseamna sa le dau salarii uriase si tot n-ar fi de ajuns in unele cazuri, deci asta cu plecare chiar nu depinde de nimeni, e o realitate crnta, financiara a romaniei:) deci daca am stabilit ca nu-i putem tine, de ce sa nu joace bine afara, sa auda si strainii de noi, beneficiile ti le-am enumerat sunt destule, si financiare si de imagine, care-s partile negative? astept sa mi le enumeri tu.

nu trebuie sa ii incurajam sa se ceara afara. cand pleaca unul gata ne grabim sa il felicitam si sa ii uram succes. uneori mai trebuiesc dojeniti astia care se cer afara dupa 3 meciuri in campionat.

buerebuistas
buerebuistas  •  09 Iulie 2013, 22:05
Postat de saviola2_8 pe 09 Iulie 2013, 21:58

da, te inteleg, dar cred ca ceea ce ai spus tu a fost o exagerare, si anume ca pe torje nu-l vrea nimeni, asta consider eu, my friend, o aberatie, pentru ca nu putem sti ce oferte a avut si nu putem judeca pana cand nu vedem ce face, nici unde va ajunge, cred ca nici el nu stie asta deocamdata:)) in rest nu am ce sa comenteze, referitor la faptul ca torje nu a reusit in italia, cum as putea nega asta? chiar n-a reusit acolo, insa asta n-are legatura cu ce afirmasei tu.

bine , poate nu chiar nimeni ci poate dinamo si niste cluburi din "CamilaLand" si "Matrioska Land :))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează