FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 3-0

Nici Mureşan nu mai e de partea lui Cadu: "Îi dau într-un fel dreptate lui Rednic. Unii sînt plafonaţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 12:01

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, este nemulţumit de atitudinea unor jucători, şi chiar îi dă într-un fel dreptate lui Rednic atunci cînd îl critică pe Cadu.

“CFR parcă este echipa păcii în deplasare. În ultimele două meciuri am luat şapte goluri.

Campionatul este compromis sută la sută, pentru că nu putem emite pretenţii. Vor fi schimbări, şi aici mă refer la nivelul jucătorilor.

Cîţiva dintre cei pe care îi avem sînt blazaţi. Legat de ce a spus despre Cadu, Rednic are într-un fel dreptate.

În lte aspecte nu are, dar nu vreau să comentez mai multe“, a declarat Mureşan la finalul meciului la Fanatik Show de la DigiSport.

Steaua a învins CFR Cluj pe teren propriu, scor 3-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
cfrclujole
cfrclujole  •  25 August 2013, 17:14
Postat de afc13 pe 18 August 2013, 18:30

Jiji nu a furat!!! Te rog. Nu spune asa ceva. El este imaginea corectitudinii, cinstei, a donatiilor si a recompenselor...date in interese proprii si a clubului (asta nu este echivalentul spagii = ce urat suna SPAGA...). Jiji este de fapt un MIT. De aici vine cuvantul mituire...

:)))+1

elsopotyi
elsopotyi  •  21 August 2013, 11:30

jijijijijij A FACUT DE A AJUNS UNDE ESTE NU Muresan si Paskanyi.cA A AJUNDS ECHIPA UNDE ESTE ,ESTE DIN CAUZA BUNATATI LOR.Toti arbitri si cinducerea ligi, federatia comentatori sunt intapati cu viryusul nationalizmului si uri fata de cfr kluj.BOALA GREA NU SE VINDECA.

polistul68
polistul68  •  19 August 2013, 17:37
Postat de daniaania pe 18 August 2013, 18:51

D-le Muresan, singuri voi a-ti facut aceste greseli cu jucatorii, trebuiau schimbati toti, asa nu mai existau efecte negative..cu parere de rau problema este de sus in jos.si nu mai schiba d-le antrenorul lasi mana libera sa faca cum stie dar, sa jucam fotbal..!!

Lui paszkany ia placut cind a avut un spion in echipa..care l-a ajutat sa schimbe antrenori...sa trinteasca mecirui..acum spionul a prins coarne, si face mai mult decit trebe....daca il da afrara, si da asta tot pe goarna, e nasol de Arpi..clar ca nu are dovezi, dar va iesi sifonat...la nici un club, unde conducatorii si-au bagat coada, sau au creat ei bisericute, nu a mers treraba..vezi cazul Dinamo...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează