FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a găsit „victima” din lotul FCSB înainte de reluare: „Nu sunt mulțumit de el! Ce a jucat?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 17:14

Gigi Becali nu este mulțumit de evoluțiile pe care atacantul Adrian Petre (22 de ani) le-a avut la FCSB. 

Cu Harlem Gnohere plecat, Adrian Petre devine principala soluție pentru poziția de atacant central. Cu toate astea, Gigi Becali îi taie elanul fotbalistului adus cu 500.000 de euro de la Esbjerg, Danemarca. Patronul celor de la FCSB pare să îi dea indicații clare lui Bogdan Argeș Vintilă: Man, Tănase și Coman în ofensivă. 

Gigi Becali: „Nu sunt mulțumit de Petre”

„Ce să mi să pară? Ce a jucat Petre până acum? Nimic. Nu sunt mulțumit. Să vedem ce va juca de acum înainte. Nu am tripletă? O să vedeți voi ce va fi Man de acum înainte! Am trei vârfuri, Man, Tănase, Coman. Depinde de mijlocașii centrali, dacă ăia trei sunt buni agresivi, recuperatori, putem juca cu Tănase, doi atacanți”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

N-a dat gol la FCSB

Petre nu a marcat încă pentru FCSB. Cel mai recent gol al lui în campionat a fost înregistrat pe vremea când juca încă în Danemarca, în septembrie 2019, într-o partidă pe care Esbjerg a câștigat-o cu Brondby, 3-1. A mai dat de atunci două goluri în Cupa Danemarcei, într-un joc cu o formație din ligile inferioare, Marienlyst, și încă două goluri în naționala de tineret, în succesul cu Ucraina, 3-0, din preliminariile Campionatului European.

16.000 de euroeste salariul lunar pe care Adrian Petre îl câștigă la FCSB, mult peste media Ligii 1 15 la sută din drepturile asupra unui viitor transfer al atacantului au fost păstrate de danezii de la Esbjerg

VIDEO / Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali a precizat când își va încheia Vintilă contractul cu FCSB și râde de Gnohere: „Du-te la amatorii de la Steaua”

Mihai Teja a învins-o pe FCSB și a tras concluziile după amicalul din Berceni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  05 Iunie 2020, 20:34

Le da CFR cu terenul in cap ! Antrenor fff slab jucatori figuranti !

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  05 Iunie 2020, 20:08

Gigi Becali îi taie elanul fotbalistului adus cu 500.000 de euro de la Esbjerg, Danemarca. care 500.000?a dat vreun ban-diviziunea leului,nu eurocent, pana acum?

felix_grandet
felix_grandet  •  05 Iunie 2020, 19:41
Postat de Vlad Hartea pe 05 Iunie 2020, 19:17

Nu stiu ce a fost in mintea baiatului asta sa plece din Danemarca si sa vina NICAIERI !! Prin tara aia il mai putea vedea cineva si avea sanse mai multe, in timp ce la Fcsb patronul oier il va face praf in asemenea hal incat nici prin tarile arabe nu va mai ajunge !!

N-ai citit articolul despre Petre? *** Se lauda că înjura profesorii și că rămânea mereu corigent. Deci, ce pretenții ai??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează