FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, DUMINICĂ, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGI 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nici un meci fără ceartă pe bilete la Steaua: "Vă îmbogăţiţi pe dorinţa noastră de a fi lîngă echipă" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 23:07

Parcursul bun al Stelei, dar şi numărul mare de suporteri care vin la meciuri etapă de etapă le-a dat curaj celor din conducerea clubului.

Dacă în sezonul trecut Steaua avea printre cele mai ieftine bilete din Liga 1, aşa cum s-a întîmplat şi în turul campionatului, în retur situaţia s-a schimbat. În sezonul trecut şi în prima parte a campionatului, un bilet la un joc de Liga 1 era 5 lei la peluză şi nu sărea de 30 la tribuna a 2-a.

La meciul cu Chelsea suporterii au pus preţurile piperate ale biletelor pe seama adversarului şi s-au conformat. Au venit peste 50.000 de oameni în tribună. Fanii s-au revoltat însă pentru preţurile pe care Steaua le-a stabilit la meciul cu FC Vaslui .

Preţurile biletelor cu FC Vaslui:

Peluza 1 / 2 - Inel 1: 25 de lei

Tribuna 2 - Inel 1 -  sectoare mediane şi centrale - 70 de lei

Tribuna 2 - Inel 1 - sectoare periferice - 50 de lei

VIP 1 - 150 de lei

VIP 2 - 100 de lei

VIP 3 - 75 de lei

Peluze - Inel 3 - 15 lei

Peluze  - Inel 2 - 20 lei

Tribune - Inel 3 - 30 de lei

Tribune - Inel 2 - 40 de lei

Fanii au reacţionat rapid pe contul de Facebook al Stelei şi mulţi dintre ei se declară extrem de nemulţumiţi de faptul că cei din conducere profită de parcursul bun al echipei şi de naivitatea suporterilor. Iată cîteva reacţii:

Adi Nitu: 70 de lei să văd Vasluiul? Vă cam hazardaţi în preţuri

Florin - Cristian Iacob: Ajungem să dăm 70 de lei cu ţărănoaia Vaslui? Zici că jucăm cu Stuttgart. E foamea mare la credincios. O să le iasă pe nas. Profită de iubirea noastră pentru echipă. Nu poţi să pui cu Mediaş 20 de lei, iar cu Vaslui 70. Păi e mai ieftin un bilet la Londra decît unul cu Vaslui.

Claudiu Ionuţ: Au fost mai ieftine cu Dinamo şi Rapid

Pepe Sebastian: Incredibil cîţi bani face ciobanul din bilete. El nu vrea să dea 800.000 pentru Baciu la Bacău ca să termine ţigănia şi să lase judecăţile. Plus că ţine jucătorii cu salarii mici. E foame pe el grupa mare.

Răzvan Sebe: Din nou preţuri mari, dar nu e vina lor, e vina noastră că dăm banii şi nu ne mobilizăm să lăsăm un meci sau două cu stadionul gol.

Ionuţ Cătălin: Preţuri asemănătoare cu cele din grupele Europa League

Dan Răgălie: Cam scumpe biletele astea, dar mă rog, vă gîndiţi doar la bani, în loc să aveţi un stadion plin

Marius Fcsb: Cu CSMS cît o să mai băgaţi? 50 de lei la peluză?

Dany Niky: Astea nu sînt preţuri pentru campionatul nostru, vreţi să vă îmbogăţiţi subit pe dorinţa noastră de a fi lîngă echipă. La tribuna 2 e mult prea mare preţul, la peluze asemenea

Vlad Danciu: Nesimţire pe faţă! Nu o să vină nici ăia 20 de mii care au fost cu Mediaş. Cine stabileşte preţurile ar trebui să-şi dea demisia

Chircu Cristian - Vivian: Au băgat nişte preţuri zici că sînt Barcelona, nu Steaua. Leii sau euroii nu cresc în pom în România

Steaua - FC Vaslui este duminică, ora 21:00, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
cetateanu
cetateanu  •  12 Martie 2013, 15:34

Pana cand n-o sa scape Steaua de NN, nu va fi liniste si atmosfera de profesionalism la acest club. NN Stoica cauta - cacofonie intentionata si meritata - sa-si plateasca avocatii din comisionul pe care il are din vanzarea de bilete. E interesant de aflat care e procentajul acestui comision. Ce ziceti de aceasta tema, domnilor de la gsp?

eternalchamp
eternalchamp  •  12 Martie 2013, 11:15

70 de lei pentru a vedea un meci cu o echipa relativ de mana a doua este prea mult.... LA stuttgart si molde biletele au fost 50 de lei (bine erau si mai scumpe) , dar nu poti pune bilet la vaslui mai scump ca la stuttgart >_> e ridicol.

cenabil
cenabil  •  12 Martie 2013, 10:27
Postat de supersolo pe 12 Martie 2013, 00:30

BAI BECALI ...CREZI CA AM SALAR 800 € PE LUNA CA SA DAU BANII ASTIA LA UN MECI CU TARANII DE LA VASLUI?????ORI AIA JOACA IN CAMPIONATUL ANGLIEI SI NU STIAM NOI???!!!!!....NU TE MAI LACOMI CA SE STRICA BRANZA ...SI ASA A TA E CAM EXPIRATA....DAR NAH...INCA E MAI E VANDABILA...

Tu esti "supersolo" pentru ca esti prea prost si nimeni nu vrea sa stea langa tine!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează