FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII A FOST NEPROGRAMATĂ

Nicolae Badea a povestit etapele negocierilor cu cei de la Pandurii

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 22:22

Nicolae Badea a explicat la Digisport Special situaţia dintre clubul Dinamo şi Pandurii. Acesta a povestit pas cu pas episoadele şi negocierile dintre cele două echipe, precum şi cum s-a ajuns la suma de 400.000 de euro datorată de echipa gorjeană

 

"În data de 24 septembrie 2009, noi am încheiat un acord cu Pandurii, privind eşalonarea plăţii. Din suma de 1.000.000 de euro + TVA, Pandurii au achitat jumătate de sumă, urmînd ca restul de bani să fie efectuată în iunie 2010. Plata nu s-a mai realizat şi echipa lor a rămas în prima ligă după retragerea formaţiei Internaţional Curtea de Argeş", a spus Badea.

Acesta a continuat: "Probabil că de atunci, veniturie din drepturile TV obţinute au fost folosite de Pandurii pentru a supravieţui. S-a făcut şi a doua înţelegere, de patru tranşe, am redus suma cu 100.000 de euro ca urmare a trecerii unui jucător de la Tg.Jiu, la noi. Din această sumă, clubul a plătit 100.000 în luna septembrie 2010. La plata din noiembrie, clubul Pandurii a cerut rezilierea contractului cu Dinamo, invocînd clubului Dinamo ca Todorovski să meargă la Tg.Jiu, chiar dacă jucătorul nu dorise acest lucru înainte".

Urmau să plătească din banii de la drepturile TV

Badea a explicat faptul că Dinamo trebuia să aştepte ca echipele să încaseze banii de la drepturile TV pentru a primi datoria de la Pandurii: "Decizia finală, dată în 9 noiembrie 2010, obliga clubul Pandurii să plătească toate datoriile faţă de Dinamo. Ne-am întîlnit zilele astea şi ne-au propus că ne vor da banii veniţi dintr-o eventuală licitaţie pentru drepturile TV, care nici măcar nu a avut loc încă", a declarat Badea la Digi Sport Special, pe DigiSport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close