FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea: "După ce se încheie campionatul, vom discuta despre Bergodi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Nicolae Badea, a confirmat informaţia publicată azi pe gsp.ro, anume că echipa sa negociază cu tehnicianul Cristiano Bergodi pentru preluarea funcţiei de antrenor, însă a precizat că o decizie finală se va lua la finalul campionatului.

"Bergodi nu a spus nimic rău până acum. După ce se încheie campionatul vom vedea. Deocadamdată, echipa mai are un meci şi-mi doresc să treacă cu bine de el. Nu vreau să se spună că tulbur apele în vestiar",
a declarat Badea pentru Mediafax.

Întrebat dacă exisă varianta ca antrenorul Cornel Ţălnar să rămână, Nicolae Badea a răspuns: "El este antrenorul lui Dinamo şi apar atâtea variante încât e greu de ţinut pasul cu ele".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close