FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Nicolae Badea: ”Gigi Becali şi Iuliu Mureşan îndepărtează oamenii de fotbal”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Nicolae Badea, preşedintele CA al lui Dinamo, a vorbit despre acuzaţiile de blat pe care le fac Iuliu Mureşan şi Gigi Becali şi spune că Federaţia ar trebui să intervină în acest caz.

”Voi fi mulţumit dacă vom continua victoriile şi în meciurile oficiale. Şi amicalele au rostul lor, dar pe noi ne interesează oficialele. Trebuie să fim concentraţi în continuare şi foarte responsabili în pregătirea startului returului.
Conflictul dintre Gigi Becali şi Iuliu Mureşan nu fac altceva decît să îndepărteze oamenii de fotbal.

FRF este obligată să intervină, are această responsabilitate, pentru că noi nu putem lua nici o măsură.
Preşedintele FRF nu e selecţioner, el începe să reacţioneze în stilul atmosferei din Liga I, o atmosferă pe care nu ar trebui să o perpetueze”, a spus Nicolae Badea la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (6)
 •  14 Februarie 2009, 00:25

badea vorbeste? dupa ce a distrus sufletele a mii de aradeni cu minciuni si promisiuni false alaturi de chirila,cancerul fotbalului romanesc? rusine sa va fie,mai teparilor!!!! Ati reusit sa distrugeti o echipa!! Da stati linistiti,UTA nu va muri niciodata.

 •  13 Februarie 2009, 23:35

Badea, vezi matale de Dinamo, ca daca nu prinde macar locul 2 se sparge in bucati. Doar gandul la Champions League (si la recuperarea banilor investiti) va mai tine la Dinamo. Daca veti ajunge undeva pe locul 3-4, sa vezi cum sariti cu gura ca se fac blaturi.

 •  13 Februarie 2009, 23:30

mda... si badea ii atrage.. se vede cati vin la mecurile lu dinam

Vezi toate comentariile (6)
Comentează