FOTBAL  »  Superliga  »  ÎN NUMELE LUI DINAMO, PREŞEDINTELE BADEA ASIGURĂ: BANII DATORAŢI DE CLUB FOSTULUI ACŢIONAR VASILE TURCU VOR FI ACHITAŢI

Nicolae Badea îl linişteşte pe Turcu: "Îşi va primii banii"

Nicolae Badea spune că datoria către Vasile Turcu va fi plătită integral în zilele următoare
Nicolae Badea spune că datoria către Vasile Turcu va fi plătită integral în zilele următoare

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 13:29

În "Ziarul financiar", Badea răspunde executorilor împuterniciţi de Turcu pentru recuperarea datoriei: "Orice om de afaceri cu principii îşi respectă angajamentele"


Gazeta a publicat pe 5 mai detaliile financiare ale situaţiei Dinamo-Turcu, în urma retragerii omului de afaceri din acţionariat. Vasile Turcu trebuia să-şi recupereze de la Nicolae Badea două milioane de dolari, în schimbul acţiunilor cedate, conform înţelegerii. Banii nu s-au plătit, aşa că Turcu s-a adresat instanţelor de judecată, a obţinut două hotărîri judecătoreşti definitive şi irevocabile şi s-a trecut la recuperarea banilor.

Nicolae Badea a luat atitudine astăzi faţă de situaţie, clarificînd problema datoriei: "Suma reală este de 1.969.885 lei, va fi plătită integral în zilele următoare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
biancorossi
biancorossi  •  08 Mai 2012, 00:51
Postat de alpin pe 07 Mai 2012, 18:52

Da! Dar Turcu nu vrea bani! Vrea EUROI!!!

turcu voia altceva. fusese dat afara de la masa bucatelor in guvernarea portocalie. si cum anterior chiar bagase niste bani la dinamo acum ii voia inapoi, dar cum dinamo nu are bani, deja i-au fost intermediate o serie de contracte fff avantajoase pe firmele lui de constructii.

alpin
alpin  •  07 Mai 2012, 18:52

Da! Dar Turcu nu vrea bani! Vrea EUROI!!!

explorator7
explorator7  •  07 Mai 2012, 15:16

mda.... pe langa faptul ca inca din titlu se poate observa o greseala gramaticala (se scrie primi nu primii) articolul nu are nicio legatura cu sportul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează