FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Nicolae Badea reacționează rapid și-l dă în judecată: „S-au dus vremurile lui de «glorie»”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 21:36 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:45

Nicolae Badea, fostul acționar al lui Dinamo, a decis să-l dea în judecată pe Răzvan Oprea, membru-fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo.

Omul de afaceri a fost deranjat de atacul actorului și l-a ironizat pe acesta, anunțând că vrea să-l dea în judecată.

Nicolae Badea îl dă în judecată pe Răzvan Oprea: „S-au dus vremurile lui de «glorie»”

„Din fericire, l-am ratat în rolul improvizat (n.r. legat de declarațiile date de Oprea). Domnul actor s-a prezentat la o audiție în fața telespectatorilor, probabil fără text și fără sufleor, iar interpretarea a fost un eșec de logică, vocabular și coerență, de la un capăt la altul. Am citit însă câteva propoziții. 

În opinia mea, părerile dânsului sunt fără argumente, contradictorii și lipsite de o elementară sintaxă.

S-au dus vremurile de glorie ale actorului Răzvan Oprea. Va fi distribuit curând într-un reality show în rolul «Pârâtul». Mai pe înțelesul publicului, îl voi da în judecată pe acest Răzvan Oprea! În viață, trebuie să ne asumăm replicile, mai mult sau mai puțin neinspirate”, a spus Nicolae Badea pentru Fanatik.

Nicolae Badea, atacat de Răzvan Oprea: „E un mincinos notoriu”

Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, gruparea care, la fel ca DDB, a dorit să cumpere acțiuni la club, a vorbit despre situația din club. Acesta l-a arătat cu degetul pe Nicolae Badea, cel care se implică la club, fără a avea însă o funcție oficială.

 „Domnul Badea e un mincinos notoriu! Oamenii tot spun că vorbesc cu domnul Badea. Păi, nu e DDB acționar la Dinamo? Cine e în spatele acestei chestii? Badea. Cine a distrus proiectul nostru? Nu Domnul Badea? El a spus că nu se implică, dar cine e în spate? Nu Badea? Nu zic toți că discută cu Badea? De ce să vorbești cu el dacă el nu este la Dinamo? E susținător din umbră și duce corabia cum o duce. 

Se implică tot mai mult, dar să ne spună. Dacă tot vrei să te implici, implică-te până la capăt. E un guru al lui Dinamo? E un guru la care trebuie să vii și să-i spui ce vrei să faci și el spune «E bine. Nu e bine». Asta a devenit? Ca să știm toți.

Toată lumea spune «Mă duc să vorbesc cu Badea». De ce nu vorbiți cu cei din conducere? Care e rolul lui? Îl rog, dacă tot este un guru al acestei mișcări, să se implice total. Poate convinge oameni să aducă milioane la club. D-astea sunt probleme la echipă. Nimeni nu știe ce se întâmplă. Totul e în ceață. Asta se reflectă în joc. Echipa are nevoie de stabilitate.  Dacă se va continua pe acest drum, clubul Dinamo e mort”, a spus Răzvan Oprea, pe 16 octombrie, în emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Match Preview Dinamo - Rapid

Citește și: 

Dănuț Lupu știe care poate fi atuul lui Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Nu putem să-i punem pe picior de egalitate”

Dinamo așteaptă răspunsul lui Florin Răducioiu » Ce spune Iuliu Mureșan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  22 Octombrie 2021, 18:06
Postat de decaraiman pe 22 Octombrie 2021, 13:36

Badea o *** de om , asta nu a facut nimic fara sa aibe avantaje inzecit . Arunca praf in ochi loa fraieri cu 10 lei care-i da el "de mila " hai sa fim seriosi . L-ati injurat voi pe Borcea dar l-ati injurat degeaba era singurul din grupul ala de mafioti care gandea si traia ca un caine doar pt Dinamo . Stiu ca nu va convine dar priviti adevarul in fata , lasati *** hatereala

Du-te tata cu Borcea ala tau. Ala era cel mai incult dintre toti. Badea nu a fost condamnat ca a evazionat Dinamo

decaraiman
decaraiman  •  22 Octombrie 2021, 13:36

Badea o *** de om , asta nu a facut nimic fara sa aibe avantaje inzecit . Arunca praf in ochi loa fraieri cu 10 lei care-i da el "de mila " hai sa fim seriosi . L-ati injurat voi pe Borcea dar l-ati injurat degeaba era singurul din grupul ala de mafioti care gandea si traia ca un caine doar pt Dinamo . Stiu ca nu va convine dar priviti adevarul in fata , lasati *** hatereala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  22 Octombrie 2021, 10:21
Postat de je__ pe 22 Octombrie 2021, 08:59

Am vazut o gramada de mari dinamovisti care doar dau din gura dar nu scot un leu din buzunar. Badea a fost, este si va fi unul dintre putinii care au ajutat Dinamo. Trebuie sa fii *** ca sa-i spui ceva acestui om.

normal ca pupi mana celui care ti-a dat marca cat joci in liga 1, ce baiat! fc coafor rin e fc coafor rin in orice liga ar juca

Vezi toate comentariile (10)
Comentează