FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a sunat-o pe Anamaria Prodan după atacul lansat în interviul pentru GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 18:35

Nicolae Dică (38 de ani) i-a cerut telefonic explicații Aneimaria Prodan, după ce impresarul a declarat pentru GSP.ro că „antrenorii care au venit după Reghecampf au fost zero barat”. 

„Eu am avut o discuţie cu ea la telefon în care a spus că nu s-a referit la mine şi eu nu vreau să intru într-o polemică, pentru că nu s-a referit la mine. Dar eu când eram jucător, mergeam în Europa cu soţia. Şi s-a mers şi în perioada cu Costel, când eram secund. La meciurile din Europa mergeau soţiile.

Eu aşa sunt, eu încerc să evit aceste conflicte în public. Eu pun mâna pe telefon şi vorbesc. Şi am vorbit şi mi-a spus că nu s-a referit la perioada mea. Nici nu mă încadrez în ce a spus ea. Ba din contră, Filip a jucat cel mai bine cu mine. Man, care tot jucătorul ei este, a jucat cel mai bine pentru mine”, a declarat Nicolae Dică pentru TV Telekom Sport.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan i-a atacat pe toți succesorii lui Laurențiu Reghecampf pe banca FCSB. Toate afirmațiile sunt AICI. 

Vezi și: 

Cristiano Bergodi se miră că FCSB a reușit o asemenea afacere: „Mă uimește transferul lui Stoian! E foarte, foarte bun!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
126791918017681
Danezul Gramada  •  25 Ianuarie 2019, 06:22

Dica minte mica. Cica sa suparat ca a spus Prodanca adevarul. Ce antrenor a fost el ca nu il asculta nici femeia de serviciu. *** la fel ca si altii,nu toti. Sa vedem Dica unde ai sa antrenezi tu in continuare. Ca doar ai fcsb in c.v.Bine ca am scapat de tine ca oricum trebuia sa zbori de mult da fraierul de Gigi te-a tinut din mila,da tu in mintea ta mica,credeai ca stai acolo pe valoare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Ianuarie 2019, 23:24

Ăsta e genul care-și crede nevasta când i se livrează textul "dragă, nu e ceea ce pare"!

martinpen
martinpen  •  24 Ianuarie 2019, 20:57
Postat de ionnis pe 24 Ianuarie 2019, 19:22

La imbarligat prodanca pe prost sa creada ca nu s-a referit la el si el a inghitit galusca fara sa o mestece, dovedind ca e prost :))

Normal ca lui i-a spus ca nu s-a referit la el... Daca era destept, o punea sa spuna public asta... Dar am specificat "daca era destept". La faza asta n-a fost destept, are el alte domenii unde e destept...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează