FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Nicolae Dică, faţă în faţă cu cea mai mare provocare din carieră » Încă un campionat ratat pentru FCSB?

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 19:00

FCSB va fi antrenată începând cu sezonul viitor de Nicolae Dică, cel care îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecampf pe banca celei mai titrate echipe din fotbalul românesc.

Tehnicianul va semna un contract valabil pe un sezon şi va avea drept obiectiv câştigarea titlului şi calificarea în grupele uneia dintre cele două competiţii europene. 

Dică, care recent a împlinit 37 de ani, nu va avea o misiune uşoară pe banca roş-albaştrilor, având sarcina de a depăși ceea ce Laurenţiu Reghecampf nu a putut în ultimii doi ani.

Fanii roş-albaştrilor au întâmpinat cu pragmatism vestea instalării lui Dică pe banca FCSB-ului, o mare parte a suporterilor temându-se că lipsa experienţei acestuia ar putea fi sinonimă cu ratarea unui nou campionat.

Presiunea exercitată de exigenţa patronului Gigi Becali, aşteptările imense ale suporterilor, misiunea de a gestiona un vestiar plin de jucători cu personalitate, precum Alibec, Pintilii sau Gnohere, sunt pragurile pe care Dică va trebui să le treacă pentru a proba că merită să fie antrenor la FCSB. 

Nicolae Dică a fost antrenor secund la FCSB la începutul sezonului 2015-2016, când principal a fost numit Mirel Rădoi. În acest sezon, Dică a antrenat la SCM Pitești, formație de Liga a treia, pe care a ajutat-o să promoveze în premieră în liga secundă.

"Am avut o discuție cu Becali și MM, ne-am înțeles. Voi avea un an de zile contract, așa am dorit și eu, și domnul Becali. Dacă voi avea rezultate bune, normal că voi prelungi.

Îl cunosc foarte bine pe Becali și nu am emoții. Știu ce am vorbit cu el ieri și cred că sunt capabil să gestionez acest lucru. Am propus anumiți jucători, rămâne să vedem dacă pot veni" Nicolae Dică

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 Mai 2017, 11:11

Nu exista nici cea mai mica sansa ca Nicolae Dica sa reuseasca la Steaua. Va fi un "vasal" al lui Becali, i se va schimba , din nou echipa ( Budescu, Teixeira Morais sint deja...uzati si nepregatiti, de mult), se schimba apararea, omogenizarea va fi ...praf. Cupele europene vin (prea )rapid, nici aici nu prea are sanse , mai mari de...UEFA. Dica a fost doar secund, nu pare un individ cu opinii categorice, cu personalitate mare ( ca Radoi...),nici un om, care sa poata stapini un vestiar. Parerea mea este ca FCSB va fi sub "perioada radoi",ca rezultate, mai ales ca nu are sfatuitor decit pe Becali si MM Stoica. Nu vad sa il prinda "paltonul". Spun asta cu parere de rau si ii imput lui Dica faptul ca nu are rabdare, vrea glorie de antrenor, prea repede. O promovare in B este vax, azi in Romania. E o parere , fara rautate, doar bazata pe ...evidente

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  22 Mai 2017, 13:12

"FCSB va fi antrenată începând cu sezonul viitor de Nicolae Dică, cel care îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecampf pe banca celei mai titrate echipe din fotbalul românesc." Serios? Cea mai titrata? Parca Steaua e cea mai titrata....FCSB are cate trofee? 7-8?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  21 Mai 2017, 23:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează