FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

VIDEO Reveniri importante la FCSB » Trupa lui Nicolae Dică primește vești bune

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 14:56 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 15:11

Înainte de partide cu FC Argeș, Nicolae Dică a anunțat că doi dintre jucătorii accidentați sunt aproape de a reveni la antrenamente.

  • FCSB – FC Argeș se joacă duminică, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Antrenorul roș-albaștrilor a declarat la conferința de presă de azi că Adrian Șut și Rachid Bouhenna au șanse să revină cât mai curând la antrenamentele echipei. În plus, aceasta a dat informații și despre Ianis Stoica și Risto Radunovic.

Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru
BELARUS
Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru

Vești bune pentru FCSB

„Șut și Bouhenna ar putea reveni într-o săptămână sau două.  Radunovic a venit cu o problemă de la națională. Are o ruptură. Ianis Stoica nu s-a antrenat vreo două zile, dar acum s-a pregătit ok.  Cu ceilalți, Cristea, Ovidiu Popescu și Panțâru, care se antrenează zi de zi, mai avem de așteptat.

Ce să facă dacă ne lipsesc 2-3 jucători? Să mă plâng? Nu. Am încredere în restul jucătorilor. Trebuie să se ridice la nivelul celorlalți”, a declarat Nicolae Dică.

  • Mijlocaș la închidere, Adrian Șut (23 de ani) a strâns 8 partide în acest sezon: 4 în Liga 1, 4 în preliminariile Conference League. Ultimul meci a fost pe 11 august, cu Dunjaska Streda.
  • Rachid Bouhenna, fundaș central alegerian (31 de ani) a jucat de 4 ori pentru FCSB în acest sezon, de fiecare dată în Liga 1. Ultima prezență a fost pe 14 august, contra Chindiei.a

Radunovic, OUT de la FCSB  pentru 3-4 săptămâni

Ieșit accidentat în confruntarea Muntenegru - Finlanda 0-2, din ultima etapă a Nations League, Risto Radunovic a aflat că va absenta minimum trei-patru săptămâni, o pierdere importantă și pentru FCSB, care rămâne cel puțin pentru o lună fără titularul incontestabil din flancul stâng al defensivei.

 Fundașul de 30 de ani a rezistat pe teren doar 25 de minute în înfrângerea cu Finlanda de luni. Muntenegreanul a acuzat dureri musculare, iar verdictul primit din partea medicilor a confirmat bănuielile acestuia. 

Radunovic, unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB din acest sezon, a primit diagnosticul de leziune musculară, urmând să iasă din calculele lui Dică pentru următoarele partide.

Fără muntenegrean (12 apariții și două goluri în actuala stagiune), tehnicianul roș-albaștrilor îl va folosi pe acel post, cel mai probabil, pe Alexandru Pantea, 19 ani, care a mai fost utilizat în banda stângă pe durata acestui sezon.

VIDEO Nicolae Dică: „Cei care intră în locul absenților trebuie să ridice la nivelul așteptat”

Citește mai multe știri despre FCSB:

A ales greșit FCSB? Ișfan, peste fotbalistul de 1,7 milioane de euro al lui Becali

Gică Hagi propune un fotbalist de la FCSB la națională: „Răzvan Marin și Cicâldău o au grea cu el!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
John.Wick
John.Wick  •  01 Octombrie 2022, 21:51
Postat de sadikul pe 01 Octombrie 2022, 16:07

Nu ne intereseaza echipa de pe locul 14 !!! "Acea echipa care se bate la campionat " cum zic cei de la Digi =))))) astia nu prind play off si viseaza la campionat =))) ..asa cum viseaza ca ei sunt steaua =))))

foarte bine, interesează-te despre echipa ta la retrogradare în B și comentează despre ea

istet10
istet10  •  01 Octombrie 2022, 19:48
Postat de sadikul pe 01 Octombrie 2022, 16:07

Nu ne intereseaza echipa de pe locul 14 !!! "Acea echipa care se bate la campionat " cum zic cei de la Digi =))))) astia nu prind play off si viseaza la campionat =))) ..asa cum viseaza ca ei sunt steaua =))))

Da..., este de interes echipa din B, in prag de faliment. Mari prostalai ddb-istii. *** . ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  01 Octombrie 2022, 17:36
Postat de sadikul pe 01 Octombrie 2022, 16:07

Hai cu play-out !!!

Hai cu Divizia C, ca în B sunteți ciuca bătăilor!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează