FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Nicolae Dică: "La ce ocazii am avut, trebuia să cîştigăm!"

Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj
Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Nicolae Dică, mijlocaşul lui CFR Cluj, crede că echipa sa merita să cîştige meciul cu Steaua.

"Sîntem pe primul loc şi ne dorim să rămînem acolo. Sîntem favoriţi la titlu, dar mai avem multe meciuri de disputat. Trebuie să jucăm în continuare la fel de bine. Am avut emoţii, dar cînd am intrat pe teren le-am uitat. La ce ocazii am avut, trebuia să cîştigăm", a spus Nicolae Dică la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  01 Martie 2010, 11:11

Ce ocazii sa ai bre tradatorule? Alea is ocazii? Traore da pe langa din 3 metri de 3 ori la rand,Kone nu a avut nici o ocazie...Traore da pe langa minge singur cu portaruu ,alea sunt ocazii?? Tu cred k te refereai la Steaua k a avut mai multe ocazii,asa da..chiorea..hai dute tare!!

jum4n9aru
jum4n9aru  •  01 Martie 2010, 01:08

trebuia penalty si eliminare la portaru bozzgorilor si deasemenea eliminare la ci0roiu ala al lor din atac - ala mai slabu. in rest multa m00ie tuturor bozzgorilor - nici asa slabitzi cum suntem nu ne puteti invinge nulitatzilor!

 •  01 Martie 2010, 01:04

Ai fugit ca o coarda dupa mine in poarta. Daca aveai caracter jucai obiectiv, dar s-a vazut o crispare in jocul tau pentru ca nush ce organul meu ai fi avut de demonstrat tu. Aiscris istorie pentru Steaua, dar din respect ptr suporteri si fostii tai coechipieri nu trebuia sa te curvesti la deaconu sa tot ceri cartonase.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează