FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Nicolae Dică schimbă toată echipa! Cum va arăta FCSB în meciul cu Astra: debutează Romario Benzar și Dragoș Nedelcu

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 11:16

FCSB și Astra se vor duela azi, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Pentru steliști, meciul cu echipa antrenată de Edward Iordănescu reprezintă ultimul test înaintea duelului cu Sporting Lisabona, de marți, din play-off-ul UEFA Champions League.

Astfel, antrenorul Nicolae Dică îi va odihni pe titularii de marți și va introduce pe teren mai multe rezerve. În plus, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu vor debuta pentru echipa stelistă. 

Echipa probabilă a celor de la FCSB: Stăncioiu - R. Benzar, Larie, Nedelcu, Momcilovici - Ov. Popescu, Vl. Achim - Grecu, D. Benzar, De Amorim - Gnohere
Rezerve:
Niță, Bălașa, Alibec, Fl. Tănase, Morais, Golofca, Teixeira

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
iobag
iobag  •  12 August 2017, 15:27
Postat de saviola2_8 pe 12 August 2017, 15:08

Cfr s a descurcat bine in ucl, nu e cazul da le luam din merite doar pentru ca un alienat abereaza pe aici. In rest ramane cum am.stabilit. steaua la ani lumina distanta fata de orice echipa romaneasca cand vorbim de performante pe plan european.

Nu le am luat din merite si nu am zis ca nu e o performanta. Am zis doar ca nu simteam ca mi fac cinste mie ca roman cand adversarii spuneau dupa joc ca cfr face antifotbal. Tu te bucuri ca au scos niste victorii bagand autobaza? E dreptul tau. Eu ma oftic ca au bagat autobaza intr o grupa cu adversari la care aveai sanse sa prinzi locul 2 daca jucai fotbal, mai ales ca asa bulan la tragerea la sorti nu cred ca mai prinde vreo echipa romaneasca. Las o dracu, au bagat fundul in poarta si cu mediocrii aia de la braga pe care i au eliminat pandurii la cateva luni dupa.

randoom_._
randoom_._  •  12 August 2017, 15:23
Postat de stark pe 12 August 2017, 14:49

Daca eu sunt dinamovist inseamna ca toata Romania e dinamovista. La voi daca cineva nu suporta FCSB asa cum e cazul majoritatii microbistilor din Romania, imediat este catalogat dinamovist. Dovada ca sunteti complexati rau. Va ustura de la ce v-au facut dinamovistii cand v-au imbracat in cearceafuri albe si va dau in continuare lectii de organizare la nivel de suporteri, incet incet au castigat respectul intregii tari, sa nu ma zicem ca pe unde va prind prin campionat va motolesc ca pe niste hartii.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  12 August 2017, 15:15

mai ales aia 5-6 ani ne-ati tarat pe jos, cand nu stiati pe unde sa va ascundeti. aveati meci cu noi dospareati cu totii din bucuresti de rusine

Vezi toate comentariile (44)
Comentează