FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Nicolae Dică știe cum să o blocheze pe CFR Cluj: "Am pregătit tot, sper să nu ne surprindă cu ceva" » Soluție de ultim moment pentru ofensivă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 12:49

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat derby-ul pe care echipa sa îl va disputa sâmbătă cu CFR Cluj în Liga 1. 

"Ne așteaptă jocuri foarte importante, trebuie să le câștigăm pe toate trei, de asta ne antrenăm. Ne dorim să ne calificăm cu Lazio, dar până atunci avem acest meci extrem de important cu CFR Cluj.

Este greu, nu ai timp să te bucuri de rezultatele pozitive pe care le faci, pentru că la 3 zile vine un alt meci important. Avem obiectivul de a câștiga campionatul, iar fiecare meci e important pentru noi. Atunci când am venit, știam că așa se va juca, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru asta. Trebuie să avem jucători care să joace din 3 în 3 zile, asta se cere.

Echipa e stabilită pentru meciul cu CFR Cluj, nu știu dacă a dat-o patronul la televizor. Ambii atacanți sunt suspendați, dar îl avem pe Tănase, care a mai jucat pe acea poziție. Atunci când am avut nevoie de el acolo, ne-a ajutat.

Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, a avut rezultate foarte bune peste tot. Este unul dintre cei mai buni antrenori români din acest moment. Știu foarte bine jocul CFR-ului, l-am analizat. Știu unde sunt puternici, știu unde au probleme, sper să putem face mâine ceea ce am pregătit la antrenamente. Sper să nu ne surprindă cu ceva.  Țucudean a fost un jucător important la Viitorul, Mailat e un jucător foarte bun, dar eu remarc echipa lor: cei de acolo sunt foarte bine organizați.

Vrem să intrăm pe primul loc în play-off, depindem doar de noi. Dacă vom intra de pe locul 2, iar distanța va fi una mică, nu cred că ar fi o problemă", a declarat Dică, la conferința de presă de azi. 

Tehnicianul roș-albaștrilor a răspuns și la întrebarea de pe buzele tuturor steliștilor, mărturisind că FCSB nu va mai aduce niciun goalkeeper după plecarea lui Niță. 

Am mai avut anumite discuții în ceea ce privește aducerea unui goalkeeper, dar vom rămâne cu portarii pe care îi avem în acest moment", a mărturisit "Nick". 

"Planici s-a antrenat toată săptămâna, singurul dezavantaj e că nu are meciuri în picioare. Să sperăm că se va integra bine" Nicolae Dică

"Nu sunt genul să comentez despre arbitraj, tot ce îmi doresc e să avem un arbitraj corect. Nu vreau să comentez ceea ce a spus Iuliu Mureșan" Nicolae Dică

La fiecare joc avem nevoie de suporteri, atunci când sunt alături de echipă, noi avem un alt randament. Dacă vom câștiga cu CFR, cred că stadionul va fi plin cu Lazio" Nicolae Dică

"Îl așteptăm pe patron, va veni în cantonament, acesta e un lucru bun" Nicolae Dică

  • FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Februarie 2018, 17:49

De departe prima favorita este CFR. Nu inseamna ca FCSB nu are sansa ei.

1514487601910049
Velea Danut  •  09 Februarie 2018, 15:16

Măi SÂSÂITULE, cum afirmi că a-i pregătit ,,TOT" dacă te aștepți la surpriza unui ANTRENOR ?

166519390404871
Cristian Gherasim  •  09 Februarie 2018, 15:04

Dica n-ai voie sa te plangi ca n-ai atacant.Tu il fortezi pe Tanase sa joace acolo.Stiai foarte bine ca Gnohere e suspendat ,Alibec avea trei galbene.Si Becali ti-a spus ca-l aduce pe Rusescu.Tu ai iesit public sa spui ca n-ai nevoie de atacant.Probabil vrei sa-ti duci la bun sfarsit fixatia Tanase atacant.Si la Medias ai jucat cu Tanase varf si Alebec pe banca.Bineniteles am castigat cu noroc ,doar barele ne-au salvat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează