FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Nicolae Mitea, nevoit să își vândă vila: „Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc. Vreau o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 11:35 / Actualizat marti, 03 august 2021 12:09

Ajuns la 36 de ani, Nicolae Mitea, fostul fotbalist retras în 2017, trece acum prin momente mai puțin plăcute.

Fost fotbalist al lui Ajax, Nicolae Mitea a dezvăluit că și-a vândut vila în care investise 400.000 de euro și că acum este în căutarea unei noi locuințe.

Luca Reghecampf e într-o relație cu o fostă gimnastă din lotul României
RELAȚIE
Luca Reghecampf e într-o relație cu o fostă gimnastă din lotul României

Nicolae Mitea: „Am 30 de zile ca să-mi caut unde să locuiesc”

„Am vândut vila din Fundeni. M-am cam chinuit doi-trei ani, ce-i drept. Băgasem vreo 400.000 de euro în ea, nu o puteam da așa ușor. Acum sunt prins cu foarte multă treabă, cu actele. Trebuie să-mi cumpăr și altceva.

Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc. Vreau o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe. Nu mai sunt la vremea să am figuri. Acum trăim alte vremuri. O să văd pe viitor ce fac. În ultimii ani am avut treabă, am vrut să vând vila. După ce o să termin cu actele o să văd ce o să fac”, a spus Mitea pentru playsport.

Considerat a fi un jucător cu un potențial enorm, Mitea a jucat ultima în 2014, la Chiajna. De-a lungul carierei, Mitea a fost legitimat la Dinamo, Ajax, Ionikos Nikea, Petrolul și Chiajna. La vârsta de 18 ani a fost transferat de Ajax.

+30 FOTO

A stat 5 ani în Olanda, iar în sezonul 2008-2009 s-a întors la Dinamo, unde n-a rupt gura târgului. În 2010 s-a dus la Ionikos, apoi la Petrolul, însă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Ultima echipă cu care a semnat a fost Concordia, însă n-a apucat să mai debuteze pentru ilfoveni.

14 goluriîn 78 de meciuri are Mitea la Ajax și 2 trofee

Ionuț Chirilă: „Mitea a furat actele și a fugit din Barcelona”

Ionuț Chirilă, fost antrenor în Liga 1, a vorbit la GSP LIVE despre cariera lui Nicolae Mitea și a povestit cum acesta a ratat transferul la Barcelona.

Fost tehnician la juniorii lui Dinamo, Chirilă a povestit cum în 2001 Barcelona era gata să semneze cu Mitea, care avea 16 ani, dar fotbalistul a fugit din Catalunya și a fost îndreptat de Giovanni și Victor Becali către Dinamo.

„Mitea era la Barcelona și poate cursul vieții lui era altul. Nu ai ce face dacă un jucător te minte, depinde de caracterul lui. A ajuns bine, la Ajax. Dar era la Barcelona și a fost selecționat de Bernd Schuster. Urma să se antreneze cu Saviola, Rivaldo... Asta e.

El mi-a luat actele. Cine altcineva? El a plecat. Eu aveam documentele lui, potrivit cărora era jucător liber. Copos nu a știut că valorează mai mult de 200 de de dolari, nu a vrut să-i dea acest salariu. Mitea a devenit liber, avea hârtie de la Comisiile FRF.

Barcelona a văzut hârtia și a zis că legitimează jucătorul și că semnează contractul. El era liber. Eu eram cu el la Barcelona în hotel. Și a plecat. Eram în 2001, avea 16 ani. Nu știu unde a plecat. Actele erau în mașină. A luat actele și a lăsat portbagajul deschis și mașina deschisă. Parcă era o bombă. M-a vândut. După și-a prezentat scuzele și a zis că a fost greșeala carierei lui.

VIDEO Nicolae Mitea, spectacol în tricoul lui Ajax

Citește și: 

„O mizerie care sper să dispară din fotbalul nostru!” » Dan Udrea, după etapa de Liga 1: „Weekend-ul ne-a oferit 3 situații revoltătoare, dar și un moment fabulos”

EXCLUSIV Ripostă după victoria lui Dinamo: „E o palmă dată loser-ilor! Plăcerea cea mai mare e când mă sună Dinu”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
senin
senin  •  03 August 2021, 23:52

Asta chiar e o veste proasta, cum se mai duce jumătate din Bamby în Dubai sa-si cumpere un kil de roșii?!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  03 August 2021, 20:30
Postat de sdaniel1972 pe 03 August 2021, 20:29

***... ***...................

sau pe majoritatea... din ei...

sdaniel1972
sdaniel1972  •  03 August 2021, 20:29

***... ***...................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează