FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Nicolae Stanciu, „avertizat” să nu-şi epuizeze execuţiile magnifice: „Trebuie să îl vedem şi la națională. Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 10:22 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 11:04

Florin Bratu (41 de ani), jucător important din istoria lui Dinamo, a intrat în direct prin telefon vineri dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Remus Dinu, și a declarat că Mirel Rădoi va fi cea mai mare pierdere a echipei naționale în meciurile din preliminariile CM 2022. Bratu l-a lăudat și pe Nicolae Stanciu, care trece printr-o formă extraordinară la Slavia Praga.

Selecționerul Mirel Rădoi a ieșit pozitiv la un test COVID-19 efectuat la începutul săptămânii, iar acesta ar putea lipsi la primul meci din campania pentru mondialul din 2022, cu Macedonia de Nord, de pe 25 martie. Florin Bratu crede că lipsa antrenorului este cea mai mare pierdere pentru echipa națională și speră ca Mirel Rădoi să își revină cât mai repede.

Florin Bratu: „E extrem de complicat când lipsește antrenorul principal”

„E complicat cu lipsa lui Mirel Rădoi. Sper să se rezolve zilele acestea și să fie negativ, ca să spun așa. Trebuie să revină lângă echipă. Când lipsește un jucător, doi, îi mai poți înlocui, dar atunci când nu e antrenorul principal e extrem de complicat, mai ales când nu ai o relație de zi cu zi cu echipa, așa cum se întâmplă cu un tehnician la o echipă de club.

Cred că rolul lui Mirel este extrem de important și sper să fie lângă jucători, lângă echipă. Transmiți mesajele foarte bine. Jucătorii sunt obișnuiți cu el, el a făcut selecția și îmi doresc să revină la echipă, altfel nu văd bine lucrurile. Avem meciuri foarte, foarte complicate, însă cred că cea mai mare pierdere este Mirel Rădoi în momentul de față”, a declarat Florin Bratu la GSP Live.

Florin Bratu: „Stanciu este în cea mai bună perioadă a carierei”

„Pe Stanciu ar trebui să îl vedem şi la națională, pentru că la Slavia îl vedem într-o formă fizică foarte ridicată. Joacă meci de meci, e unul dintre liderii de acolo, echipa are încredere în el și antrenorul se bazează pe el. Stanciu este în cea mai bună perioadă a carierei, iar lucrul acesta ar trebui să îl transpună și la echipa națională.

Trebuie să vină cu această încredere pentru a îi ajuta și pe ceilalți colegi. Țin minte, când jucam și eu și o făceam bine la nivel bun, transmiteam un vibe bun la echipa națională. Transmiteam și concurenței că sunt pregătit să joc. Totul are o legătură și asta sper să se întâmple și în cazul lui Stanciu”, a mai spus fostul internațional la GSP Live.

14 selecțiia strâns Florin Bratu la echipa națională și a marcat două goluri

VIDEO. Florin Bratu, despre forma senzațională a lui Nicolae Stanciu: „Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Constantin Budescu l-a luat tare pe Nicolae Dică: „Este o prostie ce s-a spus”

Nicolae Dică a dezvăluit motivul convocării lui Florinel Coman: „Pe noi asta ne interesează”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  19 Martie 2021, 17:55

Stanciu face treaba la Slavia pentru ca face parte dintr-un angrenaj. La Nationala cine sa creeze acest angrenaj? Radoi si cu Dica?

131624217670160
Geani Muraru  •  19 Martie 2021, 12:28

Mai important e cum a reactionat antrenorul Slaviei cand l-a vaut pe Ianis cel mai bun jucator roman al prezentului si viitorului. Probabil ca s-a *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează