FOTBAL  »  LIGA 1  »  RADA A DEMISIONAT DE LA RAPID!

Nicolae Stanciu: "Marian Rada a cedat din cauza influenţelor conducerii asupra alcătuirii primului 11"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2009 00:00

Fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Stanciu, a comentat criza provocată în Giuleşti de demisia lui Marian Rada.

"Strategia de marketing a clubului e peste cea a conducerii tehnice. Nu am de ce să aştept un telefon de la Rapid. Situaţia din Giuleşti este foarte dificilă, la fel cum e în întreg fotbalul românesc.

Sînt anumiţi jucători care trebuie vînduţi în vară, străinii sînt obligaţi să joace pentru a fi văzuţi. Conducerea le plăteşte contractele la limită pentru a evita ca fotbaliştii să devină liberi. Probabil ca Marian a cedat din cauza influenţelor făcute de oficiali în ceea ce priveşte alcătuirea primului 11", a explicat Stanciu la GSP TV.

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (3)
 •  17 Aprilie 2009, 12:22

Asta se stie de mult.Dar ati stiut ca Jucatori dau o parte din salar la Antrenor ca sa joace din cand an cand. Cine nu da nu joaca. Democratie Romaneasca. Da, da, Taxa de poluare, Casa verde, etc.

 •  17 Aprilie 2009, 12:20

MIE RUSINE DE COMPORTAMENTUL TAU FATA DE RAPID ,DUPA CUM ZICI TU TREBUIE CA RAPIDUL SA SE DESFINTEZE ,ADICA SA PLECE TOTII CA AI TU CE AI CU ANUMITI OAMENI DE LA RAPID ,MAI BINE AI TACEA SI NU AI BAGA CEARTA LA RAPID ESTE O RUSINE CE DECLARATI AI DAT ,ASTA PENTRU CA UNII JUCATORI NU STIU SA CEDEZE CAND NU MAI FAC FATA LA RAPID SI PANA ACUM DL COPOS A AVUT DREPTATE ASA CUM ESTE EL CLUBUL A FACUT CELE MAI MARI PERFORMANTE CU BANII LUI NU AI TAI ,ADA TU UN INVESTITOR MAI BUN ,DAR TOTII VA LAUDATI F

 •  17 Aprilie 2009, 11:57

este exact ceea ce banuiam... au de tras pe salariile alea grase alde sichi si manea, si atunci alcatuiesc echipa in functie de interesele tovaraselului... bravo rada! ***si du-te la cineva care te va respecta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează