FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Nicolae Stanciu: "Trebuie să-mi văd de treabă, nu am demonstrat nimic"

Nicolae Stanciu a fost lăudat de antrenorul său pentru debutul în tricoul lui FC Vaslui
Nicolae Stanciu a fost lăudat de antrenorul său pentru debutul în tricoul lui FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 10:53

Nicolae Stanciu a marcat golul victoriei în partida de debut cu Petrolul după o execuţie în stilul lui Hagi, dar rămîne cu picioarele pe pămînt: "Mai am mult de muncă"


A semnat cu Vaslui în toamna trecută, dar debutul alături de Wesley şi compania s-a petrecut abia la meciul cu Petrolul după ce Nicolae Badea a încercat să-l fure pe jucător din curtea galben-verzilor. Pînă la urmă a ajuns în Moldova la începutul acestui an, alegînd gruparea lui Porumboiu ca nouă destinaţie în ciuda insistenţelor cîinilor.

Nicolae Stanciu a debutat cu gol chiar dacă nu a jucat din primul minute şi este noua tînără vedetă a bossului vasluian, dar fotbalistul de 18 ani nu se gîndeşte să plece prea curînd de lîngă Sînmărtean, Wesley şi Adailton. "Este o atmosferă excelentă aici, îmi place foarte mult, băieţii m-au primit foarte bine. Mereu e greu să te integrezi într-un grup cu jucători de mare valoare. Cine nu îşi doreşte să joace alături de ei? Voi da în continuare tot ce am mai bun. Deocamdată nu am demonstrat nimic".

Stanciu este şi unul dintre favoriţii lui Inacio, antrenorul felicitîndu-l pentru evoluţiile din ultima perioadă şi în special pentru cea de la debut. "Îi mulţumesc antrenorului pentru aprecieri, dar trebuie să-mi văd de treabă. Voi munci din ce în ce mai mult".

Internaţionalul de tineret are speranţe şi la cîştigarea campionatului, chiar dacă diferenţa dintre Vaslui şi Dinamo, liderul din acest moment, este de 10 puncte: "Dacă vom cîştiga primele 5 meciuri, ne putem bate şi la titlu. Avem însă şanse mai mari în cupă unde trebuie să trecem neapărat de Oţelul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
haxor
haxor  •  09 Martie 2012, 18:43

bravo copilu, la Vaslui in liniste fara tentatii si cu jucatori de valoare de la care ai ce invata ai sa ajungi sus acolo unde ti-ai propus si unde toti te vrem intr-o zi ptr nationala! Succes!!!

viiktor
viiktor  •  09 Martie 2012, 16:27

RESPECT acestui tanar! Sa-si vada de treaba serios, sa nu ii fuga capul la prostii. Are de la cine castiga experienta. HAI STANCIU! HAI SANMARTEAN! HAI WESLEY! HAI PAPP! HAI ADAILTON! HAI VASLUI! HAI ROMANIA!

grande.balaci
grande.balaci  •  09 Martie 2012, 13:31

bravo pustiule,depinde doar de tine sa ajungi un fotbalist mare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează