FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Nicolo Napoli este noul antrenor al Astrei Ploieşti

nicolo napoli
nicolo napoli

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2009 00:00

12:40 / Este oficial: Nicolo Napoli a semnat un contract pe un an cu formaţia prahoveană, cu drept de prelungire pe încă un an. Italianul va debuta pe banca Astrei abia în etapa a 5-a, meciul de la Iaşi urmînd să fie lăsat în sarcina lui Emil Ursu, fostul secund al lui Moldovan.

Italianul va ajunge astăzi la Ploieşti, unde va discuta despre componenţa staffului său tehnic.

12:10 / Italianul Nicolo Napoli ar putea deveni noul antrenor al echipei Astra Ploieşti, oficialii clubului prahovean fiind nemulţumiţi de debutul în noul sezon al formaţiei pregătite de Ion Moldovan, aceasta reuşind să acumuleze doar două puncte în trei etape.

"Este adevărat că sunt tratative cu Nicolo Napoli pentru a prelua echipa. Mai ştiu că domnul Niculae discută cu Ion Moldovan pentru rezilierea contractului acestuia. Pe de altă parte, din motive sportive am renunţat la serviciile lui Muşat, Predescu, Izvoranu şi Chiacu", a spus, joi, pentru NewsIn, preşedintele Comitetului Director al Astrei Ploieşti, Marian Manea.

La rândul său, antrenorul italian Nicolo Napoli a recunoscut pentru NewsIn că se află în tratative avansate cu gruparea prahoveană: "Sunt în negocieri cu Astra pentru a prelua echipa. Mai multe nu vă pot spune, să vedem cum o să decurgă discuţiile finale".

Formaţia antrenată de Ion Moldovan a avut un început modest de sezon, acumulând doar două puncte în 3 etape, după înfrângerea de pe teren propriu în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu şi remizele cu FC Braşov şi Gloria Bistriţa.   

sursa NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  20 August 2009, 15:50

e ceva suspect cu napoli, cum a plecat de la brasov chiar inainte de a incepe campionatul si acum vine la astra. s-au terminat "problemele familiale"?

 •  20 August 2009, 15:09

doar petrolul conteaza in ploiesti.

 •  20 August 2009, 15:09

speram ca Astra sa ajunga acolo unde este si Napoli.In serie B!Bafta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează