FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 3-2

Niculae: "Am intrat prea moi în joc, dar la pauză Andone ne-a mobilizat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Atacantul dinamovist Marius Niculae a explicat ce le-a zis antrenorul Ioan Andone la pauza, cand rapidistii conduceau cu 2-0.

"Este bine ca am marcat cu un gol mai mult ca ei. Eu chiar am dat pronostic ca vom bate cu 3-2. La pauza, nea Ando ne-a zis sa ne mobilizam, ca nu suntem ceea ce vrea dumnealui, si apoi s-a vazut"
, a declarat Niculae.

"Poate ca la inceput am intrat prea moi in joc. Nu stim nimic despre prime. Important este ca am castigat, atat pentru noi, cat si pentru suporteri"
, a continuat el.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ramon.diaz
ramon.diaz  •  15 August 2010, 23:28

cumanul cumanul | duminică, 15.08.2010 - 23:14 suporter Dinamo un meci superb!sunt ferict ca am castigat fara comentarii,felicitari invinsilor pentru prestatia sportiva.meci curat si dorit!ufff bn ca nu a fost vreun penalty ca sa fie iar galceaVa.sincer cred ca diferenta a fost andone,sumy are o palarie mult dar mult prea mare pentru el si nu a fost capabil sa gestioneze tensiunea dintr-un derby!atentie rapid mai urmeaza si altele!doamne ajuta in aceasta zi de sfanta marie!

ervfr
ervfr  •  15 August 2010, 22:55

S-a vazut mana unui antrenor...Andone..apararea dinamovista este sveitzer. Frumos meci!

micky_armand
micky_armand  •  15 August 2010, 22:49

Tanar vreau mereu sa fiu.... Sa traiesc asa cum stiu.... Sa dau mu/ie lu' steaua ... lu' rapid si craiova!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează