FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 0-1

Niculae este noul căpitan al lui Dinamo! N'Doye vice-căpitan!

Gabriel Tamas, Tamas, Dinamo
Gabriel Tamas, Tamas, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2009 00:00

Şefii "cîinilor" sînt nemulţumiţi de felul în care Gabriel Tamaş se implică la echipă şi au decis să-i ia acestuia banderola de căpitan, pe care i-o vor da din nou lui Marius Niculae, anunţă dinamovişti.ro

Nici al doilea căpitan, Cosmin Moţi, nu este pe placul acţionarilor, care au hotărît să pună al doilea lider unul dintre portari, Dolha sau Matache, în funcţie de cel care va fi în teren. Mîine se vor oficializa aceste schimbări, iar jucătorii vor fi anunţaţi că noul lor căpitan este "Săgeată".

UPDATE // Eşecul cu Oţelul (0-1) a dus la schimbarea conducerii din interiorul echipei. Acţionarii au decis să schimbe căpitanii formaţiei, care rămăseseră în formula Tamaş - Moţi - Bratu.

Jucătorii urmează sa fie anuntati azi ca Marius Niculae revine ca lider al grupului. Ousmane N'Doye va fi al doilea lider din teren, în timp ce Emilian Dolha este al treilea.

Mai multe ştiri despre Dinamo pe dinamovişti.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  14 Septembrie 2009, 16:29

pai goian si scarlatache mai trebuie s-o ia ca-n rest a trecut pe la toti.singurul careia i se potrivea a fost danciu,restul au purtat-o ilegal.dati-o ba lu ze kalanga mai bine,rasii drequ

 •  14 Septembrie 2009, 15:37

f. bine s-a procedat, cu Marius, asta e dinamovist isi da suflul pe teren pt. Dinamo si la fel N-Doye, super jucator, mare pacat avem 5-6 jucatori de mare valoare ca Dolha, N-Doye, Ad. Cristea, Torje si Bratu dar avem si unii care nici la Dinamo II nu fac fata ca Bostina , Niculescu, Moti,Zicu cu 200.000, Cristea are 70.000, Borceo nnenorocitule si asta de darama efectiv,cand joci fara 2-3 jucatori, si daca mai prind o zi proasta si Tamas,Moti, Pulhac,Grigore si Goian, meciul e pierdut sigur.

 •  14 Septembrie 2009, 12:13

Niculae trebuia sa fie capitan de la bun inceput. nu sunt dinamovist dar Niculae e cel mai tare! De departe cel mai bun atacant din liga1! Sper sa nu plece la arabi si sa mai dea o carutza de goluri ptr dinamo

Vezi toate comentariile (8)
Comentează