FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Niculae îl face praf pe Reghecampf şi lansează acuze dure: "A driblat antrenoratul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 22:23

Ioan Niculae continuă atacurile la adresa Stelei. De această dată, patronul Astrei îl face praf pe antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf.

"Ei sînt disperaţi. Eu n-am niciun fel presiune pe clubul meu, nici pe mine personal, nici pe oamenii mei, nici pe jucători.

Dacă nu luăm campionatul, pentru Astra nu e nici pe departe o tragedie. În schimb, dacă ei nu nu iau campionatul, pentru ei o mare problemă. Şi mai ales personal pentru Reghecampf, personal. El pînă acum a driblat antrenoratul, nu e şi nici nu a fost mare antrenor!

Toţi jucătorii aduşi la Steaua au fost aduşi de Gigi Becali, nu de Reghecampf. El a luat munca cuiva şi a beneficiat de ea.

Pregătiţi, nepregătiţi fizic, cu ce le-a dat să bea, să mănînce, nu ştiu ce a făcut, acum se împăunează ca mare antrenor şi începe să ne jignească pe noi.

I-am spus să fie mai ponderat, aşa. E o rivalitate pe care ar trebui s-o păstrăm în limitele decenţei", a spus Niculae la DigiSport.

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (103)
dincolodenori
dincolodenori  •  11 Ianuarie 2014, 20:12

Mai Niculae mai taci dracu din gura scirbosule dați.as mumuuuuuuuuu.......

biemil
biemil  •  11 Ianuarie 2014, 16:04

mi-as dori ca Astra sa castige un campionat, nu de alta dar sa vad se desfinteaza dupa???????????? pt ca Urziceni e OUT, Galati-ul e pe duca ...............

biemil
biemil  •  11 Ianuarie 2014, 16:02

in ultimul timp mosulica incepe sa semene tot mai mult cu un frustat care nu poate face ce vrea si sa puna mana pe milioanele din CL pt ca Steaua merge bine cu Reghe la carma.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează