FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

Nicușor Bancu, dezamăgit după eșecul contra celor de la CFR: „Erau și mai obosiți ca noi, trebuia să profităm”

Nicușor Bnacu
Foto: Imago
Nicușor Bnacu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 23:15 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 23:22

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. La finalul partidei, căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, a oferit primele declarații despre partidă.

Toate detaliile despre CFR Cluj - CSU Craiova, AICI!

„A marcat Burcă în prima repriză dintr-o fază fixă dintr-o neatenție a noastră. După aceea, am avut câteva ocazii, nu am reușit să egalăm și am pierdut în seara aceasta. Sperăm sa ne luam joi revanșa (n.r. în Cupă). 

Ținând cont de meciurile pe care le-au jucat, erau și mai obosiți ca noi, trebuia să profităm. Din păcate am făcut un meci slab azi, nu știu de ce. 

Trebuie să ridicăm capul să ne gândim la meciul de joi pentru că în cupă este un singur meci și trebuie să îl câștigăm, trebuie să ne calificăm mai departe”, a declarat Bancu după meci la LookSport+.

Este frustrant pentru că știam că pe asta se bazează (n.r. faze fixe). Trebuie să mai lucrăm la finalizare, e păcat că avem multe ocazii și nu reușim să marcăm. Și etapa trecută ne-a lipsit golul, am avut ocazii multe. Din păcate ăsta e fotbalul, trebuie să înveți din el. Un meci diferit (n.r. Cupa României), se va juca într-o singură manșă, sperăm să ne calificăm
- Valerică Găman, CSU Craiova

Bancu trebuia eliminat

Nicușor Bancu a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Căpitanul celor de la CS Universitatea Craiova a fost avertizat cu un cartonaș galben în minutul 53, apoi ar fi putut să vădă al doilea avertisment, pentru un fault comis la marginea careului de 16 metri. 

În minutul 72, Bancu ar fi trebuit să fie eliminat, iar gazdele să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Ciprian Deac a executat o lovitură liberă din flancul stâng al atacului „feroviar”. Mingea s-a dus la bara a 2-a, iar Cristi Manea a venit lansat și a luat prim-planul în duelul cu Nicușor Bancu. Apărătorul oltean nu s-a asigurat și l-a lovit pe clujean în zona pieptului.

Nicușor Bancu, dezamăgit după eșecul contra celor de la CFR: „Erau și mai obosiți ca noi, trebuia să profităm”

Citește mai multe știri de actualitate:

Marius Croitoru șochează: „La vară închei contractul cu Botoșani! Visez să antrenez altă echipă din România” » Indiciile oferite de antrenor

L-a trimis în Liga 3! » GSP a aflat decizia lui Dan Petrescu în cazul ultimului transfer bifat de CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  21 Septembrie 2021, 09:18

Poate veni la CSU si mama mamei antrenorilor. Degeaba. Jucatorii sunt praf, niste mortaciuni invatate pe bani multi si treaba putina. Sunt niste fitosi carora nu le place sa puna osul. Asa au fost invatati si tolerati. Plus ca sunt si supraevaluati. Nistor face un joc din 5, in rest cara dupa el un sac de oua si striga Aoleu la fiecare atingere. Bancu, Ivan, Campanu, muste fara cap, n-au nimic in zeama de sub caciula. Gaman, Hourri par sa vrea ceva, dar se vor lua in curand dupa ceilalti. Cica erau clujenii obositi. Pai obosit cum era, fugea moș Culio printre ei ca titirezul. Asa e si dincolo la mititei, dac nu si mai rau. Bani aruncati cu gramada, smecheri veniti la praduiala

valu4ever
valu4ever  •  21 Septembrie 2021, 08:54

CEL mai PROST fundas pe care LA avut craiova vreodata!

kuba
kuba  •  21 Septembrie 2021, 08:52

Cel mai slab fundaș stânga din Istoria Naționalei României! Un anti talent fotbalistic ! Se mulează perfect la cs Mogoșoaia !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează