FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicușor Stanciu și-a prelungit contractul cu roș-albaștrii pe încă 5 ani » Ce clauză de reziliere are

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 17:38

Nicușor Stanciu, 22 de ani, are un început excepțional de an în tricoul Stelei, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să-i propună mijlocașul prelungirea contractului.

Decarul campioanei a semnat azi un nou contract cu Steaua valabil pentru următorii cinci ani și va câștigat 200.000 de euro pe sezon. La parafarea actelor au fost prezenți agentul jucătorului, Anamaria Prodan, dar și președintele campioanei, Valeriu Argăseală. Soția antrenorului este cea care l-a convins pe patron că Stanciu trece printr-o formă excelentă și trebuie să primească o mărire și să semneze prelungirea cu Steaua încă de acum.

Nicușor Stanciu a ajuns la Steaua în 2013 de la Vaslui în schimbul a un milion de euro. Clauza pe care patronul campioanei i-a fixat-o mijocașului e de 20 de milioane de euro, la fel ca și atunci când a venit la roș-albaștri.

Ieri le-au mai fost prelungite contractele și lui Jugurtha Hamroun și Adi Popa.

8
goluri a reuşit Stanciu pentru Steaua în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Februarie 2016, 20:17

foarte bine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează